«Πίτσα» με βάση από γαλλική μπαγκέτα

Υλικά1 γαλλική μπαγκέτα4 κ. σ. βούτυρο, λιωμένο2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο1 κ. γ. σάλτσα ντομάτας1 1/2 φλ. τσαγιού τριμμένη μοτσαρέλαΦέτες πεπερόνι2 κ. σ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάναΘρυμματισμένες νιφάδες κόκκινου πιπεριούΦρεσκοκομμένο βασιλικό, για το γαρνίρισμαΕκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και κόψτε το ψωμί στη μέση κατά μήκος.

Βήμα 2

Ανακατέψτε το λιωμένο βούτυρο και το σκόρδο και αλείψτε και τις δύο «φέτες» ψωμιού. Ψήστε για 10 λεπτά για να ψηθεί ελαφρά.

Βήμα 3

Απλώστε τη σάλτσα ντομάτας και βάλτε από πάνω μοτσαρέλα, φέτες πεπερόνι, παρμεζάνα και νιφάδες κόκκινης πιπεριάς. Ψήστε ξανά μέχρι να λιώσει το τυρί, για άλλα 10 λεπτά.

Βήμα 4

Σερβίρετε με βασιλικό.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα