Πρόταση μομφής από την πλευρά Βουρλάκη στον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων

Καταγγελίες για παρεμβάσεις στο διοικητικό συμβούλιο, αντισυνδικαλιστικές συμπεριφορές και τερτίπια κάνει λόγο η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων με αφορμή την πρόταση μομφής που υποστηρίζει ότι κατέθεσε.

Σε ανακοίνωσή της η Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων αναφέρει:

«Αιδώς Αργείοι

Συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο του εμπορικού συλλόγου Χανίων την Δευτέρα 5 Φλεβάρη με θέμα: Ανασύσταση αξιωμάτων λόγω της πρότασης μομφής προς τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα του συλλόγου που έγινε από τη μεριά της Αγωνιστικής συνεργασίας εμπόρων.

Για άλλη μία φορά υπήρξε

απροκάλυπτη παρέμβαση στην λειτουργία του διοικητικού συμβουλίου. Αυτή τη φορά από την δικηγόρο κα Αγιασμενάκη Μαρία μετα από πρόσκληση της μειοψηφίας χωρίς απόφαση διοικητικού συμβουλίου, χωρίς την παραμικρή ειδοποίηση παρευρέθηκε και έκανε ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά του συλλόγου. Η παρέμβαση της πέρα από την αντισυνδικαλιστικη συμπεριφορά είχε και αντικαταστατικες υποδείξεις που οδηγούν το σύλλογο σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Η καθοδηγούμενη από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο παρέμβαση (Ν.Δ.) στη λειτουργεία του συλλόγου όλο αυτό το διάστημα (δυόμιση χρόνια) μας έφερε στα σημερινά αποτελέσματα. Το προεδρείο (4 από τα 9 μέλη του δ.σ.) όλο αυτό το διάστημα παραποιεί και αλλοιώνει αποφάσεις της πλειοψηφίας όταν δεν εξυπηρετούν την κομματική τους γραμμη . Τελευταίο παράδειγμα η μη αποδοχή της παραίτησης του μέλους του δσ Κου Καπακη Χρήστου που κατατέθηκε στο τελευταίο δσ. που δεν έγινε δεκτή με ανυπόστατους και αντικαταστατικους ισχυρισμούς. Ο δρόμος που ακολουθεί το προεδρείο πέρα από επικίνδυνος οδηγεί στην απαξίωση και στο περιθώριο τον Εμπορικό σύλλογο. Κάπου εδώ όμως θα πρέπει να τελειώνει αυτή η φαρσοκωμωδία και ας αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν. Οι ψεύτικες δικαιολογίες και τα όποια τερτίπια που συνεχίζουν να κάνουν δεν μπορούν να αναβάλλουν ξανά το προγραμματισμένο διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης 7/2 στις 21:00 στα γραφεία του συλλόγου. (Καταστατικό άρθρο 15 παράγραφος 3).

Η αγωνιστική Συνεργασία εμπόρων καλεί τα μέλη του συλλόγου να παρευρεθούν στην διοικητική συνεδρίαση της Τετάρτης 7/2 αναδεικνύοντας στην πράξη την δύναμη της συλλογικής προσπάθειας και διεκδίκησης.

Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου εκλεγμένα με την Αγωνιστική Συνεργασία Εμπόρων
Βουρλακης Νικος
Κανδηλιερακης Γιωργος»

Keywords
Τυχαία Θέματα