Ψητό αυγό σε «φωλιά» μοσχαρίσιου κιμά

Υλικά600 γρ. κιμά4 αυγά 5 κοτσανάκια μαϊντανό, ψιλοκομμένα1 κ. γλ. μείγμα από αρωματικά μπαχαρικά2 κ. γλ. μαύρο πιπέρι1 κ. σ. φρυγανιάΑλάτι κατά βούλησηΕκτέλεση

Βήμα 1

Τοποθετήστε τον κιμά σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τα μπαχαρικά, τη φρυγανιά και τον ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό.

Βήμα 2

Χωρίστε σε τέσσερα ίσα μέρη και πλάστε τα σε σχήμα μπιφτεκιού με «φωλιά» στο κέντρο.

Βήμα 3

Τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και σπάστε ένα αυγό σε κάθε φωλιά.

Βήμα 4

Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι ο κιμάς να αποκτήσει ένα καστανό χρώμα και το αυγό να ψηθεί καλά.

Βήμα 5

Αν θέλετε, μπορείτε να τρίψετε λίγο κίτρινο τυρί σε κάθε φωλιά και να τις τοποθετήσετε ξανά στο φούρνο μέχρι να λιώσει το τυρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα