Σαλαμίνα: «Γιατί να την αφήσω;» είπε αμετανόητος ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη – Ετοιμαζόταν να φύγει εκτός Αττικής

Ψυχρός, κυνικός, συνειδητοποιημένος. Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε να περιγραφεί ο 71χρονος καθ΄ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 43χρονης Γεωργίας στη Σαλαμίνα, ο οποίος συνελήφθη χθες Τρίτη (5/12) στο Κερατσίνι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 71χρονος, ο οποίος είναι οδηγός σε σχολικό και διατηρούσε σχέση με το θύμα τα τελευταία

επτά χρόνια, ούτε έδειξε κάποιο ίχνος μεταμέλειας για την αποτρόπαια πράξη του, ούτε «μάσησε» τα λόγια του όταν βρέθηκε ενώπιον των αστυνομικών.

Το σπίτι που εντοπίστηκε νεκρή η 43χρονη

Συγκεκριμένα ισχυρίστηκε ότι λίγες μέρες πριν το φονικό έπιασε την 43χρονη με άλλον άνδρα, κάτι που, όπως είπε, δεν μπόρεσε να αποδεχθεί και αποφάσισε να την σκοτώσει. «Την έπιασα με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να την σκοτώσω» υποστήριξε.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει;. Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

Τα τζάμια έσπασαν από τους πυροβολισμούς

Όσον αφορά στο όπλο του εγκλήματος, μία καραμπίνα την οποία κατείχε παράνομα, ο 71χρονος υποστήριξε ότι την προμηθεύτηκε από έναν Αλβανό ο οποίος δουλεύει σε λαϊκή του νησιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλαμίνα, Γιατί, 71χρονος, 43χρονη – Ετοιμαζόταν, Αττικής,salamina, giati, 71chronos, 43chroni – etoimazotan, attikis