Σοφία Βόσσου: Είχα φτάσει 37 κιλά γιατί δεν μπορούσα να φάω (βίντεο)

«Είχα πρόβλημα υγείας με το στομάχι μου. Άνοιξε ένα συρίγγιο μετά από ένα χειρουργείο που είχε στένωση ο οισοφάγος, όπου έναν χρόνο με ταλαιπωρούσε, δεν έκλεινε», ανέφερε η Σοφία Βόσσου για την πρόσφατη περιπέτειά της. «Μου έδωσαν μία ορμόνη που αλλοίωσε τη γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω και εξαιτίας όλης αυτής της ταλαιπωρίας είχα φτάσει 37 κιλά. Δεν ήμουν ανορεξική», είπε η τραγουδίστρια.

«Έχω γνωρίσει τον άντρα της ζωής μου 3 φορές. Με τη μία περίπτωση από τις τρεις θα ήθελα να ήμουν σε σχέση αλλά δεν ξέρω και αν μπορώ. Εγώ λέω ναι αλλά τα πράγματα

έχουν αλλάξει, το μέσα μας αλλάζει», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου. Όπως είπε, για την ίδια, ο άνδρας είναι εκείνος που πρέπει πάντα να κάνει την πρώτη κίνηση και η γυναίκα να δίνει το πράσινο φως.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στη σχέση ζωής που έχει δημιουργήσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Τον παρακολουθώ τον Ανδρέα στη “Super Κατερίνα”. Όταν τσακώνεται αγωνιώ και τον υποστηρίζω. Μπορεί να είναι έντονος, καμία φορά τα λέει, έχει επιχειρήματα, δεν θα μπουρδολογήσει. Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο που περάσαμε δέκα όμορφα χρόνια, το επέτρεψε ο Θεός και εμείς. Είναι αγάπη ζωής, είναι οικογένειά μου» δήλωσε.

Βεβαίως, παραδέχθηκε, πως αυτήν τη σχέση δεν λείπουν και οι μικροτσακωμοί: «Φυσικά και τσακωνόμαστε! Του κράταγα μούτρα εγώ γιατί είχε ξεχάσει να με πάρει στη γιορτή μου».

enikos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα