«Στα κάγκελα» μόνιμοι κάτοικοι των Χανίων – Μένουν χωρίς θέσεις να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους!

Ο κόσμος στο χτένι έχει φτάσει για μόνιμους κατοίκους των Χανίων που διαπιστώνουν ότι μένουν χωρίς θέσεις στάθμευσης, λόγω του έργου ανάπλασης σε 30 οικοδομικά τετράγωνα έτσι όπως το σχεδίασε ο δήμος Χανίων.

Το πρόβλημα του πάρκινγκ και της πρόσβασης αποτελεί ούτως ή άλλως αγκάθι για την πόλη των Χανίων καθώς ο δήμος Χανίων έχει ελαχιστοποιήσει τις θέσεις στάθμευσης στα Χανιά, χωρίς την ίδια στιγμή να έχει φροντίσει για την αναπλήρωσή τους σε άλλο χώρο ή περιοχή. Ηλικιωμένοι, άνθρωποι με παιδιά, άνθρωποι

με προβλήματα υγείας που δεν μπορούν να διανύσουν μεγάλες αποστάσεις πεζή, δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στην πόλη αφού δεν υπάρχει σπιθαμή διαθέσιμη για στάθμευση.

Ειδικά όμως για τους μόνιμους κατοίκους των Χανίων, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι άνευ προηγουμένου, αφού δεν έχουν πού να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους.

Σήμερα μόνιμοι κάτοικοι της πόλης πήγαν στο δημοτικό συμβούλιο Χανίων για να διαμαρτυρηθούν για τον απαράδεκτο σχεδιασμό του δήμου Χανίων που έχει δημιουργήσει όπως λένε πρόβλημα αντί να το λύσει.

Δυστυχώς, το δημοτικό συμβούλιο λόγω έλλειψης απαρτίας δεν πραγματοποιήθηκε και αποφασίστηκε το ζήτημα να συζητηθεί εκτός ημερησίας διάταξης στο επόμενο δια ζώσης συμβούλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στα, Χανίων – Μένουν,sta, chanion – menoun