Στις… λεπτομέρειες, για το 1.91

Γκρόνινγκεν – Φορτούνα Σίταρντ (21:00)

Στη δεύτερη κατηγορία αγωνίζεται η Γκρόνινγκεν και είναι 6η, δηλαδή μέσα στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου, εύκολα ή δύσκολα θα βρεθεί στη διαδικασία διεκδίκησης επιστροφής στην Eredivisie. Είχε μπει εξαιρετικά στο νέο έτος, μετρώντας 3 διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, μέχρι να ηττηθεί την προηγούμενη αγωνιστική, με 1-0 στην έδρα της Ντόρντρεχτ. Με αυτό το αποτέλεσμα τερμάτισε αήττητο 10 αγώνων (7-3-0).

Διαβάστε επίσης: Νόμιμα Online

Casino στην Ελλάδα το 2024 – Όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Στην έδρα της μετρά 5 διαδοχικές νίκες, ενώ στα 6 πιο πρόσφατα ματς σκόραρε από τουλάχιστον δύο φορές. Έχει τη «φανέλα» για τέτοια παιχνίδια και βάσει ρεπορτάζ ο κόουτς Λούκιν θα παρατάξει ανταγωνιστική ενδεκάδα.

Στην Eredivisie συμμετέχει η Φορτούνα Σίταρντ και μάλιστα διανύει θετική σεζόν. Βρίσκεται στη 10η θέση, μακριά από κινδύνους και υπάρχει ο υπερβατικός στόχος των πλέι οφ Ευρώπης, ζώνη που απέχει μόλις δύο βαθμούς. Προπονητής της ο Ντάνι Μπάους, που ήταν την τετραετία 2018-2022 στον πάγκο της αποψινής του αντιπάλου. Αναμένεται σχετικά ισορροπημένο ματς, εμείς θα πάμε στο παρακάτω combo (1Χ & Over 1,5) που καλύπτει αρκετά πιθανά σενάρια εξέλιξής του και το πιθανό σκορ 1-1.

Διαβάστε περισσότερα νέα και προγνωστικά στο Foxbet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Στις…, 1 91,stis…, 1 91