Συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιου Αποκορώνου την Τετάρτη

Την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 και ώρα 17:00 μμ θα πραγματοποιηθεί τακτική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αποκορώνου η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

Α/Α ΘΕΜΑΤΟΣΤΙΤΛΟΣ1ο Θέμα:ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΑΕΔ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ (εισηγητής: κ. Δημαρχος/Οικονομική Υπηρεσία) 2ο
Θέμα:ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΑΠΟΚΟΜΙΔΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ (εισηγητής: κ. Δημαρχος/Οικονομική Υπηρεσία) 3ο Θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ (ΚΠΕ) ΒΑΜΟΥ(εισηγητής: κ. Δημαρχος/Οικονομική Υπηρεσία) 4ο Θέμα:Έγκριση μηκοτομής Πεζόδρομου Μ11.1 μεταξύ των ΟΤΚΧ184Α & ΟΤ184, εντός Πολεοδομικής Ενότητας Καλυβών . (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/Τεχνική Υπηρεσία)5ο Θέμα: Υποβολή δήλωσης περί εποχικής λειτουργίας της ξενοδοχειακής μονάδας με το διακριτικό τίτλο “ANEMOS RESORT” το οποίο βρίσκεται στη θέση “Τζούγκαρης” εκτός οικισμού Ασπρουλιάνοι της Τ.Κ. Γεωργιούπολης Δήμου Αποκορώνου (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/Τεχνική Υπηρεσία) 6ο Θέμα:Δημοπρατούμενες θέσεις για απλή χρήση αιγιαλού, παραλίας όχθης και παρόχθιας ζώνης στις παραλίες του Δήμου Αποκορώνου (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/Τεχνική Υπηρεσία) 7ο Θέμα: Καθορισμός αριθμού μαθητευόμενων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Μεταλυκειακό Έτος-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑ.Λ.) για απασχόληση στο Δήμο Αποκορώνου κατά το σχολικό έτος 2024-2025 (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/κ. Τσαπάκη Κατερίνα ) 8ο Θέμα: Εισήγηση της Δημοτικής Επιτροπής για την τροποποίηση του Ο.Ε.Υ. του Δήμου. (παρ. 1 άρθρο 74Α ν. 3852/10, όπως προστέθηκε από το άρθρο 9 του ν. 5056/23) (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/Κ. Τσαπάκη Κατερίνα) 9ο Θέμα:Εισήγηση της Επιτροπής του άρθρου 199 παραγρ. 6 του Ν.3463/2006 για διαγραφή επιβατικού οχήματος (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/ κ. Πιπεράκης Ευάγγελος) 10ο Θέμα: Παραχώρηση χώρου στον νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο «Απανταχού Ξηροστερνιανών» (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/κ. Μπενάκη Αργυρώ) 11ο Θέμα:Ελαιοκομική σαιζόν 2024 (εισηγητής: κ. Δήμαρχος/κ. Σταυρουλάκης Σταύρος)

Οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ηχογραφούνται και μαγνητοσκοπούνται για λόγους καταγραφής και ακριβής απόδοσης των πρακτικών συνεδριάσεων ενώ για λόγους διαφάνειας προς τους δημότες μεταδίδονται και ζωντανά μέσω διαδικτύου στο κανάλι του δήμου στο Youtube.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής, για το 2ο δίμηνο του 2024 στις 24 Απριλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00μμ, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 67Α του Ν. 3852/2010 όπως προστέθηκε με το άρθρο 7 του ν. 5056/2023, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αποκορώνου και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη για όσους έχουν πραγματικά αντικειμενική δυσκολία προσέλευσης.

Στη Συνεδρίαση αυτή, η οποία είναι δημόσια, συζητούνται έως δέκα (10) θέματα τα οποία τίθενται από τους Δημοτικούς Συμβούλους και επιπλέον έως δύο (2) θέματα τα οποία τίθενται από τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής θεμάτων προς συζήτηση ορίζεται η Παρασκευή 19 Απριλίου, έως και 14:30 μμ. (εγγράφως ή ηλεκτρονικά, στα μαιιλ : ds@apokoronas.gov.gr και gkordatzaki@apokoronas.gov.gr)

Στην περίπτωση που τα θέματα που θα προταθούν εμπρόθεσμα από τους Δημοτικούς Συμβούλους υπερβαίνουν τα δέκα (10) ή αυτά που θα προταθούν από Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων υπερβαίνουν τα δύο (2), τα θέματα που θα εγγραφούν τελικά στην ημερήσια διάταξη και θα συζητηθούν θα προκύψουν μετά από δημόσια κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί κατά την έναρξη της συνεδρίασης από το Προεδρείο.

Σημειώνεται ότι:

Κατά τη συνεδρίαση αυτή απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος,
Κατά τη συνεδρίαση αυτή δε λαμβάνονται αποφάσεις,
Για την συνεδρίαση αυτή δεν εφαρμόζεται η παρ. 10 του άρθρου 67, περί απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου.(άρθρο 67Α του ν. 3852/2010, όπως προστέθηκε από το άρθρο 7 του ν.5056/2023) (ΥΠΕΣ εγκ.1237/94548/06.11.2023)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνεδριάζει, Αποκορώνου, Τετάρτη,synedriazei, apokoronou, tetarti