Τα Χανιά ο απόλυτα φιλικός “προορισμός” για ψηφιακούς νομάδες (φωτο-βιντεο)

To 2ο Work From Greece Summit είναι γεγονός και το απόγευμα της Δευτέρας, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (Μεγάλο Αρσενάλι)  πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την προοπτική του φαινομένου των ψηφιακών νομάδων και των remote workers.

Τέθηκαν ερωτήματα όπως:

Πως μπορεί ένας προορισμός να γίνει digital nomad friendly;Πως η φιλοξενία διαμορφώνει την digital nomad εμπειρία;Πως η Ελλάδα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ψηφιακών νομάδων και remote workers;

Τα Χανιά

αποτελούν, ούτως ή άλλως, σημαντικό προορισμό των ψηφιακών νομάδων.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε στα Χανιά. μια πρωτοβουλία δύο ετών για να αναδείξουμε τους προορισμούς της Ελλάδας στο κοινό των ψηφιακών νομάδων. Η Ελλάδα έχει όλα τα εχέγγυα να ανταγωνιστεί σε αυτόν τον προορισμό. Οι ίδιοι μάλιστα μένοντας περισσότερο στον τόπο μας μπορούν να αποτελέσουν πρεσβευτή για τη χώρα μας”, σημειώνει ο Γενικός Διευθυντής της Marketing Greece κ. Νίκος Διαμαντόπουλος.

Δείτε τη δήλωση του κ. Διαμαντόπουλου:

Παρόντες στην εκδήλωση και εκπρόσωποι εταιρειών που ασχολούνται με τους ψηφιακούς νομάδες (σε επίπεδο συμβουλευτικό και όχι μόνο).

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας Nomads365, Δημήτρης Τσέλιος τόνισε:

Στην αξία του διαδικτύου σε μια πόλη που υποδέχεται και φιλοξενεί ψηφιακούς νομάδες αναφέρεται η κ. Γεροπάντα Βασιλική, επικουρη καθηγήτρια στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Marketing Greece με χορηγούς τις εταιρείες Cosmote, Aegean, Eurobank  και ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής κυβέρνησης και της Περιφέρειας Κρήτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά, “προορισμός”, -βιντεο,chania, “proorismos”, -vinteo