«Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ

Το συστατικά εκείνα που οδήγησαν μια χανιώτικη επιχειρηση να διαγράψει μέχρι σήμερα 76 χρόνια επιτυχούς, αναπτυξιακή πορείας παρουσιάστηκαν σε ένα από τα πιο σημαντικά – με διεθνή αντίκτυπο – φόρουμ, το 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών.

Το όραμα, η εργατικότητα, η ποιότητα αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις μεταξύ στελεχών και εργαζομένων, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας «Το Μάννα» Τσατσαρωνάκη. Η ιδιοκτήτρια και CEO της εταιρείας μίλησε στο Φόρουμ, για τη μη τυπική αριστεία και τα κλειδιά της επιχειρηματικής

ανάπτυξης και καινοτομίας μέσα από το παράδειγμα της επιχείρησης «Το Μάννα».

Η ίδια η Ελένη Τσατσαρωνάκη σε ανάρτησή της για τη συμμετοχή της στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών αναφέρει:

«Η ιστορία της εταιρείας «Το Μάννα» – Τσατσαρωνάκη, από το 1948 μέχρι και σήμερα, είναι συνυφασμένη με την παράδοση και τις αυθεντικές γεύσεις, όπως είχα την ευκαιρία να επισημάνω, μιλώντας σήμερα στο 9ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών,

Θέμα της συζήτησης η μη τυπική αριστεία, που εμείς, ως εταιρεία, τη ζήσαμε, χωρίς να γνωρίζουμε στα πρώτα μας βήματα τον ορισμό της, μέσα από την εργατικότητα, την έμφαση στην ποιότητα και την επιμονή μας για δημιουργία. Δεν ήταν τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι στο ξεκίνημα αυτής της διαδρομής, πυξίδα και όργανο ανοιχτής καινοτομίας για το «Μάννα» ήταν -και παραμένει- το σώμα μας, ο ανθρώπινος μεταβολισμός.

Παράλληλα, είχα την ευκαιρία να αναφερθώ σε ορισμένα από τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας μας. Η στρατηγική καινοτομίας του «Μάννα» είναι ιδρυτική και στηρίζεται στο οικογενειακό κλίμα, με τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες, έχοντας καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να οικοδομήσουμε μία κουλτούρα δοκιμασίας και έξυπνης εξειδίκευσης, φροντίζοντας, ταυτόχρονα, να ανταποδίδουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών, με ένα ευρύ διαχρονικό πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το Μάννα Τσατσαρωνάκη, 9ο Οικονομικό Φόρουμ,to manna tsatsaronaki, 9o oikonomiko foroum