Βασιλιάς Κάρολος: Επιστρέφει στα καθήκοντά του – Συνεχίζει τις χημειοθεραπείες

Επιστρέφει στα καθήκοντά του ο βασιλιάς Κάρολος καθώς όπως φαίνεται οι γιατροί είναι ευχαριστημένοι από την διαδικασία ανάρρωσής του και την πορεία της θεραπείας του, σύμφωνα με τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Ο Κάρολος θα συνεχίσει τη θεραπεία του ενώ αν και θα επιστρέψει δεν θα αναλάβει ένα πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα. Τα καθήκοντα θα προσαρμοστούν για να ελαχιστοποιηθούν οι κίνδυνοι για τη συνεχιζόμενη ανάρρωσή του. Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πόσο ακόμη θα συνεχιστεί η θεραπεία του Καρόλου, αλλά η ιατρική του ομάδα «είναι πολύ ενθαρρυμένη από την πρόοδο που

έχει σημειωθεί μέχρι στιγμής και παραμένει θετική για τη συνεχιζόμενη ανάρρωση του βασιλιά».

Μάλιστα, η πρώτη του δέσμευση θα είναι να επισκεφθεί ένα αντικαρκινικό θεραπευτικό κέντρο την Τρίτη συνοδευόμενος από τη βασίλισσα Καμίλα, όπου θα συναντήσει ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. 

Το βασιλικό ζεύγος θα υποδεχθεί επίσης τον Ιούνιο στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ το αυτοκρατορικό ζεύγος της Ιαπωνίας που θα πραγματοποιήσει επίσημη πολιτειακή επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ανυπομονεί να ξαναρχίσει τα καθήκοντά του

Ένας εκπρόσωπος του παλατιού είπε σύμφωνα με την Guardian ότι ο Κάρολος «ανυπομονούσε να ξαναρχίσει ορισμένα δημόσια καθήκοντα και ήταν πολύ ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για τη συνεχή φροντίδα και την εξειδίκευσή τους».

«Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος της Στέψης, οι Αυτών Μεγαλειότητες παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την πολλή καλοσύνη και τις καλές ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο εν μέσω των χαρών και των δυσκολιών του περασμένου έτους», καταλήγει η ανακοίνωση από το Παλάτι.

Σημειώνεται ότι ο βασιλιάς Κάρολος ανακοίνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο.

ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα