Ξανά στα Χανιά η έκθεση τροφίμων και ποτών VK Expo για τους επαγγελματίες της εστίασης

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία Βεργανελάκης Κοτσιφάκης ΑΕΒΕ διοργανώνει την εμπορική έκθεση τροφίμων και ποτών, VK Expo, στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Η VK Expo θα πραγματοποιηθεί στο χώρο εκδηλώσεων “Μίκης Θεοδωράκης” στο παλιό λιμάνι, κατά το διήμερο 23 – 24 Φεβρουαρίου και με ωράριο από 10:30 – 20:00.

Η έκθεση διοργανώνεται αποκλειστικά από την VK Quality Brands και παρουσιάζει προϊόντα που περιλαμβάνουν

από καφέ και μπίρα μέχρι οίνο και αποστάγματα, από γλυκά μέχρι σφολιάτες και σνακ.

Δηλαδή όλα τα απαραίτητα προϊόντα για τη λειτουργία μιας επιχείρησης εστίασης.

Ξενοδοχεία, εστιατόρια, bar, fast-food, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για μια πληθώρα προτάσεων σε κατηγορίες προϊόντων όπως:

σφολιάτες / ψωμιάγλυκά / muffin / donuts / βάφλακαφέ / παρελκόμενα καφέ / γάλαΠατάτες, finger foods, επαγγελματικά λάδια, γρανίτες, παγωτά, ατομικά παγωτά, χύμα παγωτό soft, παγωτίνια, ποτά, κοκτέιλ, σιρόπι, πουρέ, λικέρ, εξειδικευμένες μπίρες κ.α.Ξενοδοχειακές προτάσεις

Οι σημαντικότερες εταιρείες του κλάδου θα βρίσκονται στη VK Expo για να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και αντίστοιχα οι επαγγελματίες της εστίασης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αυτά τα προϊόντα, να γνωρίσουν νέες γευστικές εμπειρίες και ενημερωθούν για τις νέες τάσεις.

Στην έκθεση θα εκπροσωπηθούν σημαντικές εταιρείες του κλάδου, όπως:

Seed Coffee CompanyMcCainFroneriHausbrandtMovenipickPlazaFamigliaLeontiadisTsaknakisVikosOlde Time Waffle

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες. Βρείτε κατεβάστε παρακάτω την πρόσκληση για την έκθεση VK Expo 2024.

VK Expo
23 – 24 Φεβρουαρίου, από 10:30 – 20:00
Παλιό λιμάνι Χανίων – Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ξανά, Χανιά, VK Expo,xana, chania, VK Expo