Υγιεινά brownies με σοκολάτα

Υλικά60 γρ. κακάο σε σκόνη1 κ. σ. κόκκους στιγμιαίου καφέ1 κ. σ. εκχύλισμα ή πάστα βανίλιας3 αυγά200 γρ. γιαούρτι χωρίς λιπαρά2 κονσέρβες μαύρων φασολιών των 400 γρ., στραγγισμένα, ξεπλυμένα και στραγγισμένα ξανά1 1/2 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ χωρίς γλουτένη200 γρ. ξυλιτόληςΕκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς στον αέρα και στρώστε ένα μικρό ταψί με λαδόκολλα.

Βήμα 2

Βάλτε τα φασόλια, το κακάο, τους κόκκους καφέ, την ξυλιτόλη, τη βανίλια, τα αυγά και το γιαούρτι σε ένα μεγάλο μπολ. Χτυπήστε με ένα

μπλέντερ χειρός μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Προσθέστε το μπέικιν πάουντερ και χτυπήστε ξανά.

Βήμα 3

Ρίξτε γρήγορα το μείγμα στο ταψί και ψήστε για 25- 30 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί.

Βήμα 4

Αφήστε το να κρυώσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε τη λαδόκολλα και κόψτε σε 16 τετράγωνα. Διατηρείται στο ψυγείο έως και τρεις ημέρες.

newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Υγιεινά,ygieina