Ζήστε το αυθεντικό Μαγιάτικο Πάσχα στη φιλόξενη αγκαλιά της Κρήτης και της Grecotel

Τη μαγεία της άνοιξης και το αυθεντικό κρητικό Πάσχα σας καλεί φέτος να απολαύσετε η Grecotel στα πολυτελή ξενοδοχεία της που σας περιμένουν με μοναδικές προτάσεις.

Στην Grecotel, οι παραδόσεις ζωντανεύουν και οι όμορφες στιγμές περισσεύουν σε ένα ταξίδι στα έθιμα και στις απολαύσεις του τόπου μας.

Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος της χώρας έχει σχεδιάσει

ειδικά για την Κρήτη, ένα ακαταμάχητο Πασχαλινό πρόγραμμα για κάθε ηλικία με εξαιρετικές επιλογές διαμονής και διατροφής και ειδικά προνόμια και επιλογές.

Το Πάσχα στην Κρήτη, είναι ο θρίαμβος της άνοιξης. Όλα λάμπουν, μοσχοβολούν και γιορτάζουν. Η φύση, οι άνθρωποι, οι εκκλησίες. Οι παραδόσεις του τόπου ασύγκριτες, οι μαγειρικές άφταστες. Στολισμοί και μελωδίες, κεράσματα και γλέντια. Επιλέξτε για τη διαμονή σας στο Ρέθυμνο, το σύμβολο της Κρητικής φιλοξενίας Creta Palace, το boutique Plaza Beach House, τον οικογενειακό παράδεισο του Marine Palace & Aqua Park στον Πάνορμο Ρεθύμνου, ή το μαγευτικό Amirandes στο Ηράκλειο.

Για το φετινό Πάσχα, η Grecotel έχει φροντίσει τα πάντα για τα παιδιά έως 12 ετών, να είναι δωρεάν. Η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία τους με Πασχαλινές δραστηριότητες, δημιουργική απασχόληση, αθλήματα, μουσική και ατελείωτο παιχνίδι στην Grecoland μαζί με κεράσματα κι εκπλήξεις, συμπεριλαμβάνονται στα ειδικά Πασχαλινά πακέτα.

Πάσχα με τη φιλοξενία της Grecotel στην υπόλοιπη Ελλάδα: Κέρκυρα (Corfu Imperial και Eva Palace ), Κυλλήνη (Mandola Rosa), Σούνιο (Cape Sounio), Μύκονος (Mykonos Blu) Καλαμάτα (Filoxenia), Ρόδος (LUXME Dama Dama), Λάρισα (Larissa Imperial), Αλεξανδρούπολη (Astir, Egnatia).

Δείτε αναλυτικά τις τιμές, τα πακέτα και τα πασχαλινά προγράμματα και κάντε εύκολα την κράτησή σας online στο grecotel.com/easter

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ζήστε, Μαγιάτικο Πάσχα, Κρήτης, Grecotel,ziste, magiatiko pascha, kritis, Grecotel