MHNIAIEΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

MHNIAIEΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.grΚΡΙΟΣ
Θα δώσετε έμφαση στις οικογενειακές σας υποθέσεις και σε κάποιες υποχρεώσεις σας στο ξεκίνημα του μήνα, ενώ ο σύντροφός σας, θα σας βοηθήσει σε κάποιες απ’ αυτές.
Το πρώτο δεκαήμερο ευνοεί τις αισθηματικές συναντήσεις και τα σύντομα ταξίδια αναψυχής
Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε τις απαιτήσεις των άλλων, εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους. Πιθανόν να σας είναι δύσκολο να κρατήσετε μία ανεξάρτητη θέση σε κάποιες περιπτώσεις.
Το δεύτερο δεκαήμερο είναι μια καλή περίοδος

για να ασχοληθείτε με ανταγωνιστικά σπορ και να εκτονώσετε την ενεργητικότητά σας μέσα από την ευγενή άμιλλα.
Μεταξύ 13 με 18 Ιουλίου αυξάνετε την απόδοσή σας στην εργασία σας και έχετε την δυνατότητα να αναλάβετε το ρίσκο που απαιτούν τα επιπλέον κέρδη.
Η διέλευση του Ήλιου από τις 23 από το ζώδιο του Λέοντα, θα σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς και πρόσχαρους, κάτι που θα αποδειχθεί θετικό στις προσωπικές και αισθηματικές σας σχέσεις.
Ο έρωτας θα κυριεύσει μεταξύ 23 με 27/7ου τη ζωή σας και θα αναπτύξετε πάθος για τη ζωή και τη διασκέδαση, σε σημείο που πιθανόν να εγκαταλείψετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις για υποθέσεις της καρδιάς και των αισθημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Καθώς ο Ήλιος, μέχρι τις 22 του μήνα θα βρίσκεται και αυτός στο ζώδιο του Καρκίνου, εσείς θα έχετε την ευχέρεια να ασχοληθείτε με περισσότερα πράγματα, ενώ θα υπάρξει και αποδοχή απ’ το περιβάλλον σας. Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις καθημερινές σας συναλλαγές και ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας ραντεβού.
Τα πεδία δράσης που ανοίγονται μπροστά σας, θα είναι ποικιλόμορφα και προκλητικά κρίνετε σκόπιμο όμως, να μην αφήσετε ανοιχτούς λογαριασμούς προτού ανοίξετε νέους. Δεν θα λείπει η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τις δυνατότητές του, κάτι που είναι αρκετά επιθυμητό.
Οι αισθηματικές κατακτήσεις κυρίως μεταξύ 3 με 6 του μήνα δεν θα λείψουν απ’ τη ζωή σας αλλά προχωράτε με τόσο αργό τρόπο που μάλλον κουράζετε τους άλλους που δεν έχουν την ίδια υπομονή και επιμονή με εσάς.
Στις 10 Ιουλίου η Αφροδίτη θα επισκεφτεί το ζώδιο της Παρθένου βοηθώντας σημαντικά τα αισθηματικά σας. Κάποιες γνωριμίες, αυτή την εποχή, θα αφυπνίσουν αυτό που όλοι ονομάζουν συναίσθημα.
Αντιμετωπίζετε με ευκολία κάθε σας επαγγελματική δυσκολία και δεν διστάζετε να αναλάβετε αυτή την περίοδο επιπλέον υποχρεώσεις. Χρειάζεστε υπεύθυνα άτομα γύρω σας για να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας.
Η καθημερινότητα, αν και κουραστική, σαν αντιστάθμισμα σας επιφυλάσσεις πολλές ανέλπιστες και ευχάριστες εκπλήξεις.
Ο Ήλιος θα περάσει στο Λέοντα στις 23 και η παραμονή του για ένα μήνα στον 4ο ηλιακό σας οίκο, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και στους προσωπικούς χώρους. Μην γυρνάτε στο παρελθόν αναζητώντας ευχάριστες στιγμές που όμως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και μην κλείνεστε στον εαυτό σας αυτή την εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Ιούλιος, θα είναι ένας μήνας που θα θελήσετε να απολαύσετε τους καρπούς των κόπων σας, καθώς ο Ήλιος θα βρίσκεται μέχρι τις 22 στον 2ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και στο ζώδιο του Καρκίνου.
Θα θέλετε να απολαύσετε τον έρωτα και τις αισθησιακές απολαύσεις αλλά δεν θα λείψουν και οι υπερβολές και καταχρήσεις. Τώρα θα έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να χαρείτε τη ζωή και θα φθάσετε στο σημείο να καταναλώνετε περισσότερα από όσα παράγετε.
Το πρώτο δεκαήμερα είναι μία καλή περίοδος για να αρχίσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές εάν βέβαια οι συνθήκες τις εργασίας σας το επιτρέπουν.
Δώστε ιδιαίτερη σημασία όσον αφορά την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών που παράγετε απ’ την καθημερινή σας απασχόληση στα μέσα του μήνα και καταγράψτε τα τυχόν παράπονα των πελατών σας.
Η οικογένεια θα σας υποστηρίξει με οικονομικά μέσα στις αρχές του μήνα και αργότερα με τη σειρά θα ανταποδώσετε, κάνοντας κάποιες αγορές για τα μέλη της.
Οι πρώτες δύο μέρες του τρίτου δεκαημέρου προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ευχάριστες για τους περισσότερους από εσάς, καθώς τα αισθήματά σας θα είναι σε πληρότητα και θα μπορέσετε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε γενικές γραμμές, ο μήνας προσφέρετε για ψυχαγωγία, διασκέδαση αλλά και κάθε είδους παραγωγική δραστηριότητα, καθώς θα αισθανθείτε σίγουροι και δυναμικοί, ενώ η ζεστασιά που αποπνέει ο χαρακτήρας σας δεν θα περάσει απαρατήρητη απ’ το περιβάλλον κερδίζοντας και πάλι εκτιμήσεις.
Πληρότητα συναισθημάτων και δημιουργική φαντασία σας βοηθούν να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα όσο σκληρή και αν είναι.
Στις αρχές του μήνα, η διαίσθησή σας για θέματα που αφορούν χρήματα ανεβαίνει σημαντικά. Ερευνήστε τότε για νέες πηγές εισοδήματος.
Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν αυτό το διάστημα όσον αφορά τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες.
Το πέρασμα της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 10 Ιουλίου σας βοηθά να προσεγγίσετε τον αγαπημένο σας να και να συζητήσετε μαζί του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η σχέση σας.
Γρήγορες απαντήσεις και διορατικότητα θα χαρακτηρίσουν τα λόγια σας. Επικοινωνία με φίλους και εραστές ευνοείτε ιδιαίτερα.
Οι απολαύσεις της ζωής, ο έρωτας και η περιπέτεια, δεν μπορούν παρά να κινήσουν το ενδιαφέρον σας, ενώ εάν μέχρι τώρα παίξατε ένα τίμιο παιχνίδι, ο χρόνος στον αισθηματικό τομέα έρχεται για να ανταμείψει τις προσπάθειές σας.
Κάποια σχέση που για ειδικούς λόγους δεν θα πρέπει να αποκαλυφθεί φαίνεται πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας εντονότερα 8 με 17 Ιουλίου.
Το πέρασμα του Ήλιου στο Λέοντα στις 23, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά θέματα και περιουσιακά ζητήματα, ενώ κάποιες αγορές καταναλωτικών αγαθών, θα πραγματοποιηθούν αυτή την περίοδο, αυξάνοντας υπέρογκα τα έξοδά σας. Σκεφθείτε το κατά πόσο χρειάζεστε κάποια πράγματα πριν τα αγοράσετε και μην προβείτε σε άσκοπες αγορές για λανθασμένη προβολή στον κοινωνικό περίγυρο.

ΛΕΩΝ
Πιθανόν να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τώρα κάποια προβλήματα, ή ακόμα και μία αδυναμία για να εκφράσετε τις επιθυμίες σας.
Θυμηθείτε ότι μέσω των δυσκολιών παίρνουμε χρήσιμα μαθήματα στη ζωή μας για να αντιμετωπίσουμε πιο εύκολα το μέλλον
Αποφύγετε τις συγκρούσεις με εκπροσώπους των αρχών και κρατήστε ένα χαμηλό προφίλ.
Λειτουργείτε καλύτερα παρασκηνιακά, χρησιμοποιώντας την επιρροή σας για να φέρετε στα μέτρα σας συμφωνίες και να συμβουλεύετε σε θέματα δημιουργίας χρημάτων.
Ίσως αυτός ο μήνας, να είναι ο κατάλληλος για να πάρετε την άδειά σας ή μέρος αυτής και να ξεκουραστείτε σε ένα σχετικά ήσυχο μέρος.
Ο στόχος σας κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαπενθημέρου θα πρέπει να είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα. Θα έχετε τους τρόπους και τις ευκαιρίες να οδηγήσετε τις καταστάσεις προς όφελός σας.
Η περίοδος μεταξύ 12 με 18 Ιουλίου θα χαρακτηριστεί από συζητήσεις και επαφές με φίλους και εραστές. Οι περισσότεροι από εσάς θα αναζητήσετε μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και αποφάσεων.
Η αισιοδοξία και η πίστη από τις 23 που ο Ήλιος θα φιλοξενείται από το Ζώδιό σας θα σας βοηθήσει στα έργα σας. Καινούργια σχέδια πιθανόν να αρχίσουν να υλοποιούνται
Συναντήσεις κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με πρόσωπα που κινούν το ενδιαφέρον σας ή ακόμη και σκέψεις για αισθηματικά ζητήματα που δεν θα θελήσετε να αποκαλυφθούν, είναι πιθανόν να προκύψουν στη διάρκεια του μήνα.
Τώρα υπάρχει η πιθανότητα κάποια φιλική σας σχέση να γίνει αισθηματική, ενώ η συμπεριφορά των άλλων θα είναι ιδιαίτερα φιλική και εκδηλωτική για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι φιλίες, οι ομαδικές δραστηριότητες και τα ομαδικά σχέδια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας τις περισσότερες μέρες του μήνα.
Η συμπαράσταση που αναζητάτε για να αντιμετωπίσετε τα καθημερινά σας προβλήματα έρχεται απ’ τη δυναμική παρουσία κάποιων φιλικών σας προσώπων που με τον τρόπο τους ενισχύουν την αυτοπεποίθησή σας.
Έχετε περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αισθηματική σας ζωή το Μάιο και τον Ιούνιο. Οι πλανητικές όψεις του διμήνου που μας πέρασε άφησαν σημάδια στον συναισθηματικό σας κόσμο κλόνισαν το δεσμό σας και σας έκαναν να χάσετε την εμπιστοσύνη σας. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν. Η σχέση σας δοκιμάστηκε και αν εξακολουθεί να υπάρχει σημαίνει πως έχει υγιείς βάσεις. Αν όχι τότε ξεχάστε τα όλα και αρχίστε μια καινούργια ζωή μετά τις 7 του μήνα.
Οι προοπτικές για την βελτίωση των αισθηματικών σας σχέσεων φαίνεται να είναι αυξημένος από τις 10 που η Αφροδίτη θα φιλοξενείται από το ζώδιό σας.
Το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα καταπιαστείτε περισσότερο με τις ασχολίες σας και θα παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες συντονισμού των προσπαθειών σας.
Αν, από τη φύση σας, ονειροπολείτε τότε στη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι πολύ πιθανόν ότι τα όνειρά σας θα πραγματοποιηθούν. Αν είστε όμως ρεαλιστές και σταθεροί, τότε αυτή η επιρροή θα αυξήσει -σε μεγάλο βαθμό- την επιμονή σας.
Επικοινωνία με φίλους και εραστές κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες ή κρυφές από τους πολλούς.
Από την 23η, στρέφεστε προς τα μέσα, διερευνώντας άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα σας. Ήρθε η εποχή που θα μπορέσετε άνετα να ξεφύγετε από περιορισμούς και εκνευρισμούς καθώς ο Ήλιος από το ζώδιο του Λέοντα θα διελαύνει τον 12ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή έξω από την δημοσιότητα.

ΖΥΓΟΣ
Αγαπητοί μου φίλοι Ζυγοί τον Ιούλιο θα σας απασχολεί το κοινωνικό σας προφίλ και όλες σας οι προσπάθειες θα επικεντρωθούν με ποιο τρόπο θα είστε αρεστοί στο περιβάλλον σας. Το αποτέλεσμα αυτών θα είναι κάποιες στιγμές να κρύβετε τις επιθυμίες σας και ένα σημαντικό μέρος της προσωπικότητάς σας.
Φανείτε προσεχτικοί στις σχέσεις με γονείς και μεγαλύτερά σας πρόσωπα. Οι μέρες αυτές φαίνεται να ‘φορτίζουν‘ τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου με αρνητικά συναισθήματα και να αφυπνίζει φοβίες απ’ το παρελθόν.
Οι επαγγελματικές προκλήσεις αυξάνονται καθώς απλώνεστε για να πετύχετε ιδιαίτερους στόχους. Η τύχη φτάνει μέσα από την υποστήριξη ενός συναδέλφους που είχατε βοηθήσει στο παρελθόν.
Απρόσιτοι, απογοητευτικοί και γερασμένοι… εμφανίζεστε από τις 10 που η Αφροδίτη θα είναι στην Παρθένο. Η διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον 12ο οίκο του ηλιακού σας χάρτη από την 10η Ιουλίου προκαλεί διάφορα εμπόδια στην έκφραση των συναισθημάτων σας κάνοντάς σας απόμακρους και αδιάφορους για την ερωτική σας ζωή.
Τις μέρες του δευτέρου κυρίως δεκαημέρου θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τους στόχους σας και θα έχετε την τάση να ηγείστε για την υλοποίησή τους.
Ο σύντροφός σας θα είναι έτοιμος να κατανοήσει τις αδυναμίες σας και θα σας βοηθήσει να ζήσετε ευχάριστα και ερωτικά μαζί του.
Η διέλευση του Ήλιου από τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σας και το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι 22 του μήνα, θα αυξήσει τις δυνατότητες που έχετε για να κατακτήσετε μία ανώτερη κοινωνική και επαγγελματική θέση, ενώ θα έχετε καλύτερη αντιμετώπιση από τα άτομα που σας διοικούν, καλώντας σας αρκετές φορές σε διάλογο μαζί τους.
Το ενδιαφέρον σας για τη πολιτική θα είναι αυξημένο και θα εκδηλώσετε ανησυχίες για θέματα που αφορούν τη παιδεία του τόπου μας. Προβλέπετε να λυθούν κάποια από τα προβλήματά σας και θα έχετε την τάση να παίρνετε αποφάσεις – με τον τρόπο που γνωρίζετε – στην παρέα σας.
Στις 23 ο Ήλιος θα περάσει στο Λέοντα. Η φιλοξενία του Ζωοδότη Ήλιου από το Λέοντα κάνει τους Ζυγούς του πρώτου δεκαημέρου φιλικούς και ευχάριστους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ευαίσθητός σας χαρακτήρας κρύβετε πολύ καλά απ’ το σκληρό περίβλημα που θέλετε να παρουσιάσετε στους άλλους για να προστατεύσετε τόσο τις ευαισθησίες σας όσο και για να κρύψετε καλά τα αδύναμα σημεία και τις ανασφάλειές σας.
Έμφαση δίνετε σε δημόσιες σχέσεις, ανώτερη εκπαίδευση και νομικές υποθέσεις. Θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί στην προσέγγιση της ζωής.
Οι μέρες αυτές σας βοηθούν να ξεφύγετε απ’ τους προβληματισμούς σας. Η ηθική σας στάση ο τρόπος που φιλοσοφείτε τη ζωή και τα συμβάντα και οι εμπειρίες σας αποδεικνύονται πολύτιμος βοηθός για την αντιμετώπιση κάθε σας κατάστασης.
Εγκαταλείποντας η Αφροδίτη το Λέοντα στις 10/7 θα επισκεφτεί την Παρθένο χαρίζοντας ευχάριστες στιγμές τους περισσότερους από εσάς με την παρέα τους. Όσο για τους αδέσμευτους υπάρχουν οι πιθανότητες να γοητευτούν απ’ την παρουσία ενός ατόμου που θα γνωρίσουν απ’ το φιλικό τους περιβάλλον στα μέσα του μήνα.
Τις μέρες του δευτέρου δεκαημέρου αρκετοί από εσάς θα είναι βυθισμένοι σε σκέψεις και συναισθήματα και προσωρινά απομονωμένοι απ’ τους ανθρώπους του στενού τους περιβάλλοντος.
Μία επιπλέον προσοχή στις συνεργασίες σας με το εξωτερικό εάν υπάρχουν χρειάζεται να γίνει από εσάς του ίδιους στο δεύτερο μισό του φετινού Ιούλη. Φροντίστε να μην διασκορπίσετε τις δυνάμεις σας και συγκεντρωθείτε στους στόχους που έχετε θέσει.
Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου, που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Λέοντα και για διάστημα ενός μήνα, εσείς θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην κατάκτηση επαγγελματικών στόχων με σκοπό την προβολή του ονόματός σας ή της επιχειρήσεως σας στο περιβάλλον.
Κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις από τις 23 που ο Ήλιος θα βρίσκεται στο Λέοντα, μάλλον θα θεωρηθούν αναπόφευκτες, αλλά η παρουσία σας σε αυτές θα σας φέρει στο προσκήνιο κερδίζοντας τελικά τις καλές εντυπώσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες στιγμές αναμένονται συναισθηματικές εντάσεις, νευρικότητα και ίσως να αισθανθείτε ότι κάποιοι προσπαθούν να απομονώσουν την ανεξαρτησία σας ή να αμφισβητήσουν την αυθεντία σας. Αποφύγετε τις εντάσεις με τους συνεργάτες και το σύντροφο σας.
Αυτός είναι ο κύριος μήνας για την αλλαγή του εαυτού σας. Κάντε μεγάλες αλλαγές ή καινούργιες αρχές πριν τις 18. Μην αφήνετε ασήμαντες λεπτομέρειες ή πιστεύω των άλλων να σας ρίξουν το ηθικό. Οι φιλελεύθερες ιδέες που αποκτάτε από ευρύτερα πεδία ενδιαφέροντος θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψεις σας με τρόπους ζωτικής σημασίας.
Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε κατάλληλα οποιαδήποτε εμπειρία και δοκιμάστε κάτι καινούργιο.
Στα επαγγελματικά σας, φαίνεται πως θα λειτουργήσετε διαφορετικά αυτή την περίοδο που ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο του Καρκίνου και στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, μέχρι 22/7, έχοντας την ανάγκη να ερευνήσετε τις υποθέσεις που σχετίζεστε ή να ψάξετε σε βάθος γύρω από την τέχνη, τεχνική ή επιστήμη που ακολουθείτε. Υπάρχει περίπτωση κάποιοι από εσάς να θελήσουν να δώσουν τέλος σε κάποια δραστηριότητα ή ακόμα και να ξεκινήσουν κάτι νέο.
Κάποια σύμβαση ή ένα εταιρικό απασχολεί τους περισσότερους από εσάς τις πρώτες οχτώ μέρες. Οι οικονομικές σας επιδιώξεις πραγματώνονται απρόσκοπτα στα τέλη του πρώτου δεκαπενθημέρου.
Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μεταφέρετε τις φοβίες και ανασφάλειες σας στο σύντροφο κατά τη διάρκεια του δευτέρου δεκαημέρου ούτε φυσικά και να σταθείτε εμπόδιο στην καριέρα του.
Αρκετές καταστάσεις θα έρθουν από τις 23 όπως εσείς επιθυμείτε και η φυσική σας κατάσταση θα είναι σε καλά επίπεδα, αλλά δεν είναι ανάγκη να ξενυχτάτε διαρκώς ως σύγχρονος Μποέμ. Φροντίστε για τη ξεκούρασή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλό θα είναι να μάθετε να σέβεστε τις απαιτήσεις των άλλων, εάν δεν θέλετε να υπάρξουν προστριβές μαζί τους. Πιθανόν να σας είναι δύσκολο να κρατήσετε μία ανεξάρτητη θέση σε κάποιες περιπτώσεις, κυρίως το πρώτο δεκαήμερο.
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν, ενώ χρησιμοποιώντας τις ερευνητικές σας ικανότητες θα εισχωρήσετε στο βάθος των υποθέσεων.
Κάποιοι από εσάς τις μέρες μεταξύ 3 με 6 του μήνα θα έχουν συνάντηση κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες με ένα παλαιότερο αίσθημα τους.
Πιθανόν στις 8, 9 αλλά και στις 14 του μήνα να μην μπορέσετε να τεκμηριώσετε τις απόψεις σας, άσχετα από το πόσο θα ευσταθούν τα επιχειρήματά σας και για αυτό καλό θα είναι να είστε έτοιμοι απέναντι στις αντιρρήσεις των άλλων ακόμα και για πρακτικά ζητήματα, στα οποία είχατε αποδείξει ότι μπορούν να βασιστούν στις απόψεις σας.
Περνώντας η Αφροδίτη στην Παρθένο στις 10 Ιουλίου ενδέχεται να δημιουργήσει καινούργιες γνωριμίες ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού αναψυχή. Καθώς φαίνεται θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας άνθρωποι με γνώσεις μόρφωση και περιεχόμενο.
Τα οικονομικά σας θα κυμανθούν σε καλά επίπεδα, ιδιαίτερα αν αφήσετε το σύντροφο να αναλάβει αυτή την εποχή τη διαχείρισή τους.
Χρησιμοποιήστε την αυξημένη δυνατότητά δημιουργία τις ημέρες του πρώτου δεκαπενθημέρου για να εκπληρώσετε μέρος των πολλών σας υποχρεώσεων.
Για όσους από σας, έχουν συνηθίσει σε κάποιες καταστάσεις και παραμένουν προσκολλημένοι, χωρίς να αποφασίζουν να προβούν σε απαραίτητες αλλαγές, μπορεί να αποδειχτεί δύσκολη η περίοδος μεταξύ 7 με 12 του μήνα.
Από τις 23 του μήνα, ο Ήλιος θα βρίσκεται στον Λέοντα στρέφοντας το ενδιαφέρον σας στη μεταφυσική και σε ότι μέχρι τώρα θεωρούσατε απόμακρο, ενώ οι ερευνητικές σας ικανότητες θα σας επιτρέψουν να εισχωρήσετε στο βάθος των υποθέσεων.
Μία χαρακτηριστική εύνοια θα παρατηρηθεί στις συναλλαγές σας καθώς και σε κάθε μορφή επένδυσης από τις 23 Ιουλίου, που ο Ήλιος θα είναι στο ζώδιο του Λέοντα. Εργαστείτε περισσότερο όχι για να αυτό-επιβεβαιωθείτε, αλλά για να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε νέες μεθόδους στην εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στρέφετε το βλέμμα σας σε καθημερινές υποχρεώσεις και αντιδράτε νευρικά, καθώς το στρες κυριαρχεί τις περισσότερες φορές στις αντιδράσεις σας.
Σε μια ερωτική συνάντηση στις αρχές αυτού του μήνα, η συναρπαστική σας προσωπικότητα λειτουργεί προς το συμφέρον σας. Καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες θα παρουσιαστούν αυτή την περίοδο και αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν τουλάχιστον ερωτικά.
Πολύ καλύτερη θα είναι η επικοινωνία σας με τον σύντροφο σας, καθώς και με τους συνεργάτες σας. Τώρα εσείς θα ενδιαφερθείτε για την εξομάλυνση των σχέσεών σας αλλά φροντίστε να μην είσθε υποχωρητικοί με τους άλλους. Μία ξεχωριστή ικανότητα για να διεισδύσετε βαθύτερα στις καταστάσεις.
Στα αισθηματικά μάλλον τα πράγματα θα είναι περίπλοκα από 10/7ου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 8ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου και στο ζώδιο της Παρθένου.
Η εργασία σας, θα είναι τώρα πόλος έλξης του ενδιαφέροντος σας, ενώ θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις και στα καθημερινά σας προβλήματα. Αποφύγετε το άγχος και εργαστείτε με συνέπεια.
Αρκετά καλές ευκαιρίες ενδέχεται τώρα να σας παρουσιαστούν στην επαγγελματική σας ζωή με καλές προϋποθέσεις για να αναπτύξετε τους στόχους σας.
Ένα σημαντικό σεμινάριο στις αρχές του μήνα θα δώσει την ευκαιρία της πρόσθετης κατάρτισης σε πολλούς.
Εμπιστευθείτε την τεχνολογία και την επιστήμη, μια και ταιριάζουν στην ανήσυχη φύση σας. Εκείνοι που έχουν στα σκαριά ένα προσωπικό δημιούργημα ή μια επιχείρηση, θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή.
Είναι πιθανό ένα μεγάλο ταξίδι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, ακόμα κι αν οι συγκυρίες σας εμπόδιζαν να το πραγματοποιήσετε, εδώ και καιρό.
Ο Ήλιος στις 23 θα φιλοξενηθεί από το ζώδιο του Λέοντα και για ένα μήνα εσείς θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στους άλλους και ιδιαίτερα στις προσωπικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ
Ευχάριστες επαφές και αρκετές συζητήσεις θα έχετε με τους φίλους σας, και καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις για διασκέδαση, ψυχαγωγία ή ακόμη και για ταξίδια αναψυχής.
Η εξυπηρετική πλευρά του εαυτού σας θα βγει στην επιφάνεια και θα βοηθάτε όποιον το ζητήσει ή το χρειάζεται.
Ευχάριστες επαφές και αρκετές συζητήσεις θα έχετε με τους φίλους σας και καλό θα είναι να μην αρνηθείτε προτάσεις για διασκέδαση ψυχαγωγία ή ακόμη και για ταξίδια αναψυχής στα μέσα του μήνα.
Οι παρουσίες του Ήλιου μέχρι 22/7ου στον Καρκίνο αφυπνίζει τον συναισθηματικό σας κόσμο συνθέτοντας το τέλειο για τους περισσότερους από εσάς ερωτικό σκηνικό.
Ο περισσός ενθουσιασμός σας και η γενναιοδωρία σας, σας βοηθούν να κερδίσετε τις καρδιές των άλλων μέσα σ’ αυτόν τον ιδιαίτερα ερωτικό μήνα. Μία περίοδος που θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και να ζήσετε ερωτικές στιγμές στα μέσα του καλοκαιριού.
Θυμηθείτε, κυρίως από τις 23 Ιουλίου πως το καθημερινό άγχος δεν μπορεί να σας προσφέρει καμία απολύτως βοήθεια και γι’ αυτό ελέγξτε το τώρα στη ζωή σας.
Στα επαγγελματικά, έχετε τη δύναμη να εντυπωσιάσετε μια σημαντική προσωπικότητα με ένα δυνατό τρόπο. Αγνοήστε τις παρατηρήσεις κατωτέρων ανθρώπων που δεν μοιράζονται τις απόψεις σας.
Τα ρίσκο και το κυνήγι της τύχης, έλκει το ενδιαφέρον σας και κάθε δισταγμός παραμερίζετε στις επιχειρήσεις σας. Βρείτε λύσεις πρακτικές και εφικτές για να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις συζητώντας με τους συναδέλφους ή τους υφισταμένους σας.
Η συνολική εικόνα της ζωής σας το τρίτο δεκαήμερο παρουσιάζεται γεμάτη αναθεωρήσεις αλλαγές επέκταση και έντονη δράση. Παράλληλα ένας κύκλος της ζωής σας βρίσκεται στο κλείσιμό του και εσείς καλείστε να ολοκληρώσετε υποθέσεις που βρίσκονται ακόμα σε εκκρεμότητα.

The post MHNIAIEΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 appeared first on Lady's Life.

Keywords
επιρροή, σημαίνει, βασεις, απρόσκοπτα, δραση, εκκρεμότητα, life, σταση εργασιας, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, σταυρος δημας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, επιθυμιες, αδεια, αφροδιτη, εργασια, ηθικη, καθημερινη, καριερα, ονειρα, περιοδος, τυχη, φυσικη, αγχος, αδυναμια, αισιοδοξια, αμιλλα, απρόσκοπτα, αυτοπεποιθηση, βλεμμα, βοηθεια, βρειτε, βρισκεται, γινει, γονεις, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δυνατοτητα, δωσει, ευκαιρια, ευκολα, υπαρχει, εκπαιδευση, εκκρεμότητα, εκφραση, ελευθερια, ελξης, ενθουσιασμος, εργα, εξοδα, επικοινωνια, επιρροή, εποχη, ερχεται, ευνοια, τεχνη, τεχνολογια, ζωη, ζησετε, ζωδιο, ζωης, ιδεες, ιδια, ηλιος, υπομονη, θετικο, ηθικο, εικονα, οικο, ησυχο, κυνηγι, κυκλος, λεπτομερειες, λειπει, λογια, μορφη, ξεκινημα, ξεκουραση, ο ηλιος, οικογενεια, οφελος, παθος, πεδια, περιβαλλον, πιστη, πιθανοτητες, προβληματα, ραντεβου, ρισκο, ρολο, συντομα, σειρα, σημαδια, σκεψεις, σχεδια, ταξιδια, ταση, υγιεις, υλοποιηση, φαντασια, φυση, φυσικα, φτανει, φοβιες, χρονος, αγορες, μποεμ, ευχερεια, εμφαση, φιλοι, γνωσεις, ιδιαιτερα, ιουλιος, καρδιες, life, μπροστα, οψεις, παιχνιδι, πηγες, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, βοηθος, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα