Η πρωινή ρουτίνα μακιγιάζ που θα σας γλιτώσει χρόνο

Όλες μας θέλουμε να κυκλοφορούμε περιποιημένες και βαμμένες στην εντέλεια. Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας όμως κάνουν δύσκολο για εμάς να τα προλαβαίνουμε όλα. Το πρωινό μακιγιάζ είναι μια από τις προετοιμασίες που συνήθως βρίσκουμε δικαιολογία πως δεν προλαβαίνουμε. Ειδικά αν μας αρέσει ο ύπνος, μάλλον θα πατήσουμε αναβολή στο ξυπνητήρι μας και θα πάμε χωρίς να βάλουμε ούτε κρέμα ημέρας στη δουλειά.

Όχι όμως πια! Εδώ θα βρείτε μια πρωινή πεντάλεπτη ρουτίνα περιποίησης που θα κάνει ακόμα και τις

πιο υπναρούδες από εμάς να τα καταφέρουν! Αρκεί να ακολουθήσουμε τα παρακάτω απλά βήματα:

Ξεκινάμε

..από το προηγούμενο βράδυ! Φυσικά για να είμαστε φρέσκες και όμορφες το πρωί έχει μεγάλη σημασία το πώς πέσαμε για ύπνο το προηγούμενο βράδυ. Είναι πολύ σημαντικό να μην αμελούμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, να κάνουμε έναν καλό καθαρισμό και να βάζουμε μια κρέμα νύχτας που θα μας κρατήσει ενυδατωμένες και φρέσκες. Επιπλέον καλό είναι να μην ξενυχτάμε προκειμένου να δίνουμε τον απαραίτητο χρόνο στην επιδερμίδα μας να ξεκουραστεί και να ανακάμψει. “Beauty Sleep” που λένε κι οι φίλοι μας στο Χόλιγουντ, είναι το μυστικό της ομορφιάς!

Πρωί- πρωί με τη δροσούλα

Αφού έχουμε κάνει αυτά, το πρωί που θα σηκωθούμε εφαρμόζουμε ένα προϊόν ενυδάτωσης με αντηλιακή προστασία και χρώμα τύπου BB. Έτσι δε χρειάζεται να ανησυχούμε για την έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία που σύμφωνα με έρευνες προκαλεί γήρανση του δέρματος. Συνεχίζουμε με το concealer για τους μαύρους κύκλους που θα απλώσουμε με απαλές κινήσεις κάτω από τα μάτια μας. Θυμηθείτε ότι το δέρμα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο και πρέπει να του φερόμαστε με προσοχή. Στη συνέχεια απλώνουμε με μεγάλο πινέλο ένα bronzer ή ρουζ στα ζυγωματικά μας για λάμψη και υγιεινή όψη. Δεν ξεχνάμε να απλώσουμε λίγο και στο περίγραμμα του προσώπου μας για φυσικό αποτέλεσμα.

Σχεδόν έτοιμες

Μένουν τα μάτια όπου εφαρμόζουμε ένα προϊόν 2 σε 1 μολύβι με σκιά για να γλιτώσουμε χρόνο. Τα 2 σε 1 προϊόντα έχουν γίνει απαραίτητα τα τελευταία χρόνια αφού πιάνουν λίγο χώρο στην τσάντα μας και μας λύνουν τα χέρια! Τα βρίσκουμε στους καταλόγους όλων τις μεγάλων εταιρειών καλλυντικών όπως Maybelline και Avon κατάλογος. Τονίζουμε τα φρύδια μας και περνάμε τα χείλη μας με το αγαπημένο μας κραγιόν που κάποιες φορές χρησιμοποιούμε και ως ρουζ στα ζυγωματικά μας.

Λύσε τα μαλλιά σου κι έξω από την πόρτα!

μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άνδρες σε μία γυναίκα σύμφωνα με έρευνες, περισσότερο κι από το μακιγιάζ. Έτσι αν τα μαλλιά μας είναι καλοχτενισμένα σίγουρα θα έχουμε κερδίσει τις πρώτες τουλάχιστον εντυπώσεις. Ποια έχει όμως όρεξη για πιστολάκι πρωί πρωί; Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι να έχουμε όμορφα κυματιστά ανέμελα μαλλιά χωρίς κόπο. Ετοιμάστε τα κι αυτά από το προηγούμενο βράδυ για να μη χάνετε χρόνο, λύστε τα και καλή σας μέρα!

The post Η πρωινή ρουτίνα μακιγιάζ που θα σας γλιτώσει χρόνο appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα