Μήπως κάποιος μας λέει ότι δεν μπορούμε;

Ρώτησε τον εαυτό σου, για ποιον λόγο δεν μπορείς; Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι δεν μπορείς όταν ούτε καν έχεις ξεκινήσει να το κάνεις; Το οφείλεις στον εαυτό σου να δοκιμάσεις. Μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Συνέχισε να προχωράς, ειδικά σε αυτούς τους σκληρούς καιρούς. Αν δεν δοκιμάσεις δε θα μάθεις ποτέ αν θα πετύχεις.Τα πάντα στη ζωή μαθαίνονται και για αυτό αυτό το ταξίδι που ονομάζεται ζωή είναι τόσο υπέροχο και γεμάτο με ευκαιρίες για όλους μας. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη υπομονή, αποφασιστικότητα, και αρκετή δουλειά. Το ποιοι θέλουμε να είμαστε και το που θέλουμε να πάμε,

εξαρτάται από εμάς.

Αν θέλουμε να κερδίσουμε κάτι σε αυτή τη ζωή, οτιδήποτε είναι αυτό, ας ξεκινήσουμε να το κάνουμε χωρίς να κοιτάμε πίσω. Μην αφήσουμε ποτέ τα μικρά μυαλά να μας πείσουν ότι τα όνειρά μας είναι πολύ μεγάλα.

Ας αγνοήσουμε εκείνους που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν μπορούμε να έχουμε ή να κάνουμε όλα όσα επιθυμούμε. Δε χρειάζεται να αφήσουμε τις δικές τους περιοριστικές πεποιθήσεις να γίνουν δικές μας.

Είναι πολλοί εκείνοι που δε θα θέλουν να μας δουν να τα καταφέρνουμε καλύτερα από ότι εκείνοι. Που θα θελήσουν να σπείρουν με νάρκες τον δρόμο μας προς την κορυφή. Όμως ας γίνει η αποστολή μας να τους δείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα.

Εμείς είμαστε ΕΜΕΙΣ και είμαστε διαφορετικοί από τους άλλους. Ο καθένας μας έχει άλλα ταλέντα, άλλες δυνατότητες, άλλες δεξιότητες. Και αυτό είναι που χρειάζεται η ανθρωπότητα. Όλοι έχουμε κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό να προσφέρουμε. Αν δεν το έχουμε βρει ακόμη, δεν πειράζει. Αρκεί να πιστεύουμε ότι αυτό το ιδιαίτερο και μοναδικό είναι ήδη εκεί και τότε θα το ανακαλύψουμε.

Ότι κι αν τολμήσουμε να πιστέψουμε είναι εφικτό να γίνει.

Δεν υπάρχουν πουθενά όρια, εκτός από εκείνα που εμείς αποφασίζουμε να βάλουμε για τον εαυτό μας.
Αν την επόμενη φορά κάποιος σας πει ότι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, πείτε εκατό φορές στον εαυτό σας ότι μπορείτε. Και μετά βγείτε έξω και αποδείξτε στον εαυτό σας ότι είχατε δίκιο.

ΒΙΚΥ ΤΣΩΚΟΥ
«Life Coach Γυναικών»
Δείτε πληροφορίες για τη Βίκυ ΕΔΩ και ΕΔΩ
Διαβάστε για το βιβλίο της Βίκυς «Είμαστε γυναίκες, ρε γαμώτο, και μπορούμε καλύτερα!»που κυκλοφορεί και στα βιβλιοπωλεία ΕΔΩ

The post Μήπως κάποιος μας λέει ότι δεν μπορούμε; appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα