Bread Factory: Νέο concept καταστημάτων με την προσθήκη «Γωνιάς Παγωτού» (Angolo di Gelato)

Δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού.

Η αλυσίδα καταστημάτων Bread Factory προχώρησε στη δημιουργία νέου τμήματος παραγωγής φρέσκου παγωτού ημέρας, προσθέτοντας μια γευστική γωνιά την Angolo di Gelato (η Γωνιά του Παγωτού) και φέρνοντας μια νέα πρόταση στο καταναλωτικό κοινό. Το παγωτό παρασκευάζεται με αυθεντική ιταλική συνταγή σε συνεργασία με Ιταλούς

pastry Chef. Η παρασκευή των παγωτών γίνεται στα καταστήματα καθημερινά και η συντήρηση τους με στόχο την διατήρηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους γίνεται σε ψυγεία τελευταίας τεχνολογίας και πιστότητας.

Σε κάθε κατάστημα Bread Factory πλέον λειτουργεί σε ειδικό χώρο μια Angolo di Gelato για την πώληση των νέων γευστικών προτάσεων που περιλαμβάνουν τις γεύσεις: Βανίλια, Σοκολάτα, Banoffe, Cheesecake, Bueno, Lila Pause, Cookies, Καιμάκι Βυσσινο, Καρύδα, Φυστίκι, Παρφέ Βανίλια και Σοκολάτα, Τσιχλόφουσκα αλλά και Σορμπέ Φράουλα, Φρούτα του Δάσους και Μάνγκο.

Το επιτυχημένο concept πολυχώρου τροφίμων διευρύνει σταθερά το μοντέλο λειτουργίας του με την προσθήκη νέων κωδικών και τη διεύρυνση του προϊοντικού μίγματος διαθέτοντας πλέον, αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, τμήμα έτοιμων γευμάτων, τμήμα τυποποιημένων προϊόντων, κάβα και πλέον και τμήμα παγωτού.

Τα Bread Factory, αποτελούν πολυχώρους τροφίμων στους οποίους εργάζονται πάνω από 1500 άτομα, η μέση επισκεψιμότητα, κυμαίνεται σε περισσότερους από 2.000 πελάτες ημερησίως (ανά κατάστημα) και η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει περίπου 1.000 κωδικούς, είδη αρτοποιείου, ζαχαροπλαστικής, έτοιμα γεύματα, καφέ αλλά και ξεχωριστό τμήμα με τυποποιημένα τρόφιμα και ποτά από επιλεγμένους παραγωγούς σε όλη την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα