Check Point Software Technologies: Διακρίθηκε ως κορυφαίος πάροχος ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Tο Check Point Harmony Email &Collaboration διακρίθηκε για την εξαιρετική εφαρμογή στρατηγικής και την απαράμιλλη προστασία για οργανισμούς.

Η Check Point Software Technologies Ltd., πάροχος πλατφόρμας κυβερνοασφάλειας υποστηριζόμενης από AI στον κυβερνοχώρο που παρέχεται μέσω cloud, εδραιώνει την ηγετική της θέση στην τελευταία έκθεση Omdia Universe Email

Security 2024. Αναγνωρισμένο ως η μοναδική λύση ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επόμενης γενιάς που παρουσιάζεται στην έκθεση, το Check Point Harmony Email & Collaboration διακρίθηκε για την εξαιρετική εφαρμογή στρατηγικής και την απαράμιλλη προστασία για οργανισμούς.

Η έκθεση Omdia Universe Email Security 2024, μια ολοκληρωμένη ανάλυση του τοπίου ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αξιολογεί λύσεις με βάση την ικανότητά τους να ανταποκρίνονται στις σύνθετες απαιτήσεις του σημερινού ψηφιακού περιβάλλοντος. Δίνει προτεραιότητα στις καινοτόμες στρατηγικές, τις δυνατότητες εκτέλεσης και την αποτελεσματικότητα των μέτρων ασφαλείας έναντι των εξελισσόμενων απειλών. Το Check Point Harmony Email & Collaboration διακρίθηκε με κορυφαία βαθμολογία σε όλες τις κατηγορίες, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ηγέτης στο χώρο.

"Συχνά λέμε ότι η ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μεταξύ των ανησυχιών για την κυβερνοασφάλεια και της επιχειρηματικής μέριμνας, με επιθέσεις όπως το ηλεκτρονικό ψάρεμα (phishing) και η παραβίαση επαγγελματικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (BEC) που στοχεύουν σε βασικά επιχειρηματικά συστήματα", δήλωσε ο Fernando Montenegro, Senior Principal Analyst στην Omdia, "Στην πρόσφατη ανάλυσή μας για τις επιλογές ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Check Point Harmony Email & Collaboration σημείωσε καλή βαθμολογία σε πολλαπλά μέτωπα, συνδυάζοντας ισχυρή υποστήριξη της ενσωμάτωσης που βασίζεται σε API με πολλαπλές τεχνικές για την ασφάλεια κρίσιμων επικοινωνιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το χαρακτηριστικό που ξεχώρισε είναι η εκθετική αύξηση των πελατών της Check Point σε συνδυασμό με το απαράμιλλο zero-day ποσοστό σύλληψης 99,8%, όπως παρουσιάζεται στην τελευταία έκθεση της Miercom. Αυτό το επίτευγμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει λύσεις ασφάλειας αιχμής έναντι των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις για τη διασφάλιση των καναλιών επικοινωνίας τους.

"Με μια προσέγγιση AI-first, το Check Point Harmony Email & Collaboration παρέχει ανώτερη ασφάλεια για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αποκλείει τις προηγμένες επιθέσεις phishing και BEC, οι οποίες διαφεύγουν από άλλα επίπεδα ασφαλείας", δήλωσε ο Gil Friedrich, VP of Email Security στην Check Point Software. "Έχουμε ονομαστεί Ηγέτης στις τελευταίες αξιολογήσεις αναλυτών ασφάλειας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είναι τιμή μας να λαμβάνουμε ξανά την διάκριση αυτή από την έκθεση Omdia."

Η έκθεση επισημαίνει βασικά πλεονεκτήματα του Check Point Harmony Email & Collaboration:

Συνεργατική ενοποίηση δεδομένων: Το Check Point Harmony Email & Collaboration ενισχύει την ευφυΐα στον κυβερνοχώρο με την απρόσκοπτη ενσωμάτωση με άλλες πηγές στην πλατφόρμα Check Point Infinity, συμπεριλαμβανομένου του ThreatCloud AI. Αυτή η συνεργασία επιτρέπει την προηγμένη ανάλυση ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και κακόβουλου λογισμικού, θέτοντας νέα πρότυπα για την ασφάλεια του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ευρεία υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Το Harmony Email & Collaboration δεν περιορίζεται μόνο στην ασφάλεια των πλατφορμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Microsoft. Παρέχει εκτεταμένη υποστήριξη για ένα ευρύ φάσμα εργαλείων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Google Workspaces, Microsoft Teams, Slack, Dropbox και Box. Αυτή η ευρεία υποστήριξη εξασφαλίζει ολοκληρωμένη ασφαλεία σε διάφορους ψηφιακούς χώρους εργασίας. Ανώτερη προστασία BEC: Ξεχωρίζοντας μεταξύ άλλων, το Harmony Email έχει αναγνωριστεί για τις ανώτερες δυνατότητές του στην προστασία από το Business Email Compromise (BEC). Υπερέχει στην εσωτερική προστασία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την προηγμένη προστασία κακόβουλων αρχείων, προσφέροντας μια ισχυρή ασπίδα ενάντια σε εξελιγμένες επιθέσεις BEC. Προηγμένη χρήση AI / ML: Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μοντέλα AI / ML, το Harmony Email & Collaboration μπορεί να εντοπίσει και να μετριάσει με μεγαλύτερη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα ένα ευρύ φάσμα απειλών που βασίζονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτή η χρήση τεχνολογίας αιχμής υπογραμμίζει τη δέσμευση της Check Point να αξιοποιήσει την τεχνητή νοημοσύνη για ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας.
Keywords
Αναζητήσεις
check-point-software-technologies-diakrithike-os-koryfaios-parochos-asfaleias-ilektronikou-tachydromeiou.htm
Τυχαία Θέματα