Eshop ιδρύουν ο τραγουδιστής Αλέξανδρος Μπελλές και ο πατέρας του Αριστείδης (πρώην Νηρεύς)

Η διάρκεια της εταιρείας είναι αορίστου χρόνου και αναμένεται να δραστηριοποιηθεί στο ευρύτερο εμπόριο μέσω διαδικτύου.

Από το πεντάγραμμο στο ηλεκτρονικό εμπόριο μεταπηδά ο τραγουδοποιός και τραγουδιστής Αλέξανδρος Μπελλές, υιός του επιχειρηματία Αριστείδη Μπελλέ, ιδρυτής της εταιρείας ιχθυοακαλλιεργειών Νηρεύς 9η οποία κατέληξε στις τράπεζες και μετά στην Avramar Swafood Limited).

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες ημέρες πριν έγινε η σύσταση ανώνυμης εταιρείας με αρχικό κεφάλαιο

50.000 ευρώ, με την επωνυμία «LAZYVAN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», («LAZYVAN SINGLE MEMBER S.A.») και διακριτικό τίτλο «LAZYVAN», η οποία θα ασχολείται με υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Τα είδη τα οποία θα εμπορεύεται θα είναι διάφορα. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μερικοί από τος κωδικούς δραστηριότητας θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων λιανικό εμπόριο ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεπικοινωνιακού υλικού, λιανικό εμπόριο κλωστοϋφαντουργικών ειδών, λιανικό εμπόριο σιδηρικών, χρωμάτων κλπ., λιανικό εμπόριο αθλητικών ειδών, λιανικό εμπόριο υποδημάτων, καλλυντικών, μέχρι λιανικό εμπόριο ζωοτροφών.

Η εταιρεία διοικείται από τριμελές διοικητικού συμβούλιο. Στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο είναι οι Αλέξανδρος Μπελλές, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Αριστείδης Μπελλές μέλος Δ.Σ. και Ιωάννης Φωτεινόπουλος, μέλος Δ.Σ.

Keywords
Τυχαία Θέματα