Funky Buddha: Relocation στο Χαλάνδρι

Με στόχο να προσφέρει στους κοινό την απόλυτη εμπειρία αγορών η εταιρεία ρούχων παρουσιάζει της κατάστημα στην οδό Ανδρέα Γκίνη 5 στο Χαλάνδρι.

Ο χώρος ξεχωρίζει για το digital transformation και την πρωτότυπη design αισθητική, που χαρακτηρίζεται από βιωσιμότητα, υγεία και οικολογική συνείδηση.

Η Funky Buddha έχει δώσει έμφαση

στην αισθητική της εποχής και έχει εμπλουτίσει το 3ώροφο κατάστημα της που φιλοξενεί όλη την αντρική και γυναικεία συλλογή ρούχων με υλικά και επιλογές χρωμάτων που έχουν σκοπό την καλύτερη δυνατή ανάδειξη και προβολή των προϊόντων. Τα επίπεδα του καταστήματος έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε κάθε συλλογή να έχει τον κατάλληλο για την ανάπτυξη της θεματικής της χώρο και να προβληθεί το κάθε ένα κομμάτι ξεχωριστά.

Το relocation σε συνδυασμό με την ανακαίνιση βασικών πιλοτικών καταστημάτων, αποτελεί στρατηγική απόφαση της εταιρείας για την περίοδο 2023-24. Μετά τη μεταφορά του καταστήματος Funky Buddha στο 3o επίπεδο του The Mall Athens, και το relocation αντίστοιχα στο Χαλάνδρι, έπονται και άλλες σημαντικές κινήσεις του δικτύου.

Keywords
Αναζητήσεις
funky-buddha-relocation-sto-chalandri.htm
Τυχαία Θέματα