H DataScouting στη Beyond 2024 ως εκθέτης με το GLAMsphere

Η ομάδας της DataScouting με τις κυρίες Εύα Κατρινάκη, Chief GLAM Officer και Σοφία Καρακεβά, Chief Communication Officer και τους Software Engineers Ιωάννη Παπαστεργίου και Μιχάλη Μιχαηλίδη θα βρίσκονται στο booth 8 της εταιρείας, στο stand C08, στο περίπτερο 15.

Η DataScouting θα συμμετέχει στη διεθνή έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας Beyond Expo 2024 ως εκθέτης παρουσιάζοντας τις λύσεις της για τον κλάδο GLAM (Galleries, Libraries,

Archives, Museums). Η έκθεση Beyond θα πραγματοποιηθεί στις 25 με 27 Απριλίου στη ΔΕΘ. Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.

Με επίκεντρο το ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στο ψηφιακό μετασχηματισμό βιβλιοθηκών και ιδρυμάτων μνήμης, η εταιρείας θα παρουσιάσει:

Ανοικτές Λύσεις Πολιτιστικής Διαχείρισης και Προβολής Εικονική Περιήγηση 360° / Επαυξημένη Πραγματικότητα σε Κινητά Εξειδικευμένος Εξοπλισμός Τελευταίας Τεχνολογίας για Ψηφιοποίηση Επιστημονική Σημασιολογική Τεκμηρίωση / Μεταδεδομένα DataScouting StoryCube: Προθήκη με Διαδραστική Επιφάνεια Αφή

Η ομάδας της DataScouting με τις κυρίες Εύα Κατρινάκη, Chief GLAM Officer και Σοφία Καρακεβά, Chief Communication Officer και τους Software Engineers Ιωάννη Παπαστεργίου και Μιχάλη Μιχαηλίδη θα βρίσκονται στο booth 8 της εταιρείας, στο stand C08, στο περίπτερο 15 καθ’ όλη τη διάρκεια της Beyond Expo για να συνομιλήσουν με το κοινό για τις λύσεις και τα προϊόντα.

Η DataScouting είναι μια εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού που εξειδικεύεται στην ανάπτυξη πλατφορμών πληροφόρησης και ανάλυσης μέσων ενημέρωσης για παραδοσιακά και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσίες ψηφιακής σύγκλισης και δημιουργεί βελτιωμένα στοιχεία υπερμέσων για πολιτιστικούς οργανισμούς και επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων βιβλιοθηκών, αρχείων, γκαλερί και μουσείων (τομέας GLAM) για την προώθηση της προσβασιμότητας και της συμμετοχικότητας.

Η DataScouting παρέχει εργαλεία που βοηθούν στο άνοιγμα του πολιτισμικού κεφαλαίου, στη συμμόρφωση των συλλογών με το πρότυπο FAIR και στην παροχή μιας νέας προσέγγισης για την ανακάλυψη, τη διατήρηση και τη διαχείριση των πληροφοριών με τη χρήση τεχνολογιών αιχμής και δημιουργικών λύσεων.

H Beyond είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Keywords
Τυχαία Θέματα