KPMG: Tο μακροβιότερο συνέδριο Οικονομικών Διευθυντών επιστρέφει

Κάντε τώρα εγγραφή με -20% early bird price!

Το 22o CFO Forum επιστρέφει στις 19 Ιουνίου από την KPMG στην Ελλάδα, καλωσορίζοντας 250+ κορυφαία οικονομικά στελέχη σε μια συναρπαστική ημέρα συζητήσεων, παρουσιάσεων, ανταλλαγής απόψεων και networking.

Στο σημερινό επιχειρηματικό

τοπίο, ο ρόλος του CFO μεταβάλλεται συνεχώς, καθοδηγούμενος από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις αναδυόμενες τάσεις. Οι πιο αποτελεσματικοί CFOs όχι μόνο εγκρίνουν και κατανοούν την ανάγκη για αλλαγή, αλλά προτεραιοποιούν και επικεντρώνονται στην προώθηση της ανάπτυξης και μετασχηματισμού.

Η βελτίωση της αποτελεσματικότητας της κατανομής των πόρων και η βελτιστοποίηση του κόστους είναι στόχοι που οι CFOs εξακολουθούν να θεωρούν κρίσιμους για την επιτυχία - αλλά ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζουν αυτές τις πρωτοβουλίες εξελίσσεται. Οι CFOs αξιολογούν όλο και περισσότερο τις αποφάσεις κόστους και επενδύσεων μέσα από ένα επιχειρηματικό πρίσμα κερδοφόρας ανάπτυξης και ψηφιακής μετάβασης, ενισχύοντας την ηγετική τους θέση και την στρατηγική τους σκέψη.

Με κεντρικό μήνυμα “Modern CFO – Strategy, Innovation, Leadership”, το 22o CFO Forum της KPMG στην Ελλάδα θα αναδείξει τη διαρκώς αυξανόμενη και μεταβαλλόμενη σημασία του ρόλου του CFO και θα παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές για την προώθηση της ανάπτυξης, μέσω της διαχείρισης των επιχειρηματικών κινδύνων, την αύξηση της παραγωγικότητας και την υιοθέτηση του ψηφιακού μετασχηματισμού

Keywords
Αναζητήσεις
kpmg-to-makroviotero-synedrio-oikonomikon-diefthynton-epistrefei.htm
Τυχαία Θέματα