Menu Mediterraneo από τη La Pasteria: 17 Νηστίσιμες επιλογές με άρωμα από Ιταλία

Η La Pasteria υποδέχεται τη Σαρακοστή με ένα πλούσιο και ευφάνταστο menu, το Menu Mediterraneo.

Το Menu Mediterraneo, το οποίο προσφέρεται στα καταστήματα La Pasteria από τις 15 Μαρτίου και για όλη την περίοδο της Σαρακοστής, περιλαμβάνει μια πλήρη γκάμα νηστίσιμων ιταλικών γεύσεων: από ορεκτικά και σαλάτες,

μέχρι συνταγές pizza και pasta, αλλά και ένα λαχταριστό νηστίσιμο γλυκό. Θαλασσινά, λαχανικά, και πλούσιες σάλτσες με μεσογειακά μυρωδικά, συνδυάζονται σε ένα μενού που περιλαμβάνει 17 ιταλικές, νηστίσιμες επιλογές.

Ξεκινήστε με την πρωτότυπη σαλάτα “Tabule di granchio a quinoa” με καβούρι και κινόα, και μοιραστείτε μια “Pizza Greca”, με σάλτσα φρέσκιας τομάτας, μαύρες ελιές, κάπαρη και κρεμμύδι. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από μια ποικιλία ορεκτικών που περιλαμβάνει αγαπημένες συνταγές με λαχανικά ή θαλασσινά, αλλά και πιο ιδιαίτερες γεύσεις όπως το περίφημο “Cozze Taormina”, με αχνιστά μύδια σε ελαφριά σάλτσα κρασιού και μυρωδικών. Δοκιμάστε τα διάσημα λιγκουίνι “Gamperi Tropicana” με ψητές γαρίδες και κρέμα καρύδας, ή τις all time classic συνταγές “Napoletana”, “Arabbiata” και την pasta “Primavera” με λαχανικά και λευκό κρασί. Και τέλος, δώστε το πιο γλυκό finale στο γεύμα σας με μία νηστίσιμη version Σοκολατίνας, το “Cioccolato della Passione”, με ταχίνι, πορτοκάλι και ξηρούς καρπούς.

Περιηγηθείτε στο νέο site www.lapasteria.gr για να ανακαλύψετε τις γεύσεις του Menu Mediterraneo που έχει σχεδιάσει η La Pasteria για όσους νηστεύουν, και όχι μόνο! Μπορείτε να τις απολαύσετε μέσω takeaway από το κατάστημα της επιλογής σας. Επιπλέον, η La Pasteria συνεργάζεται με τις πλατφόρμες online παραγγελίας e-food & Wolt για να μεταφέρει τη μοναδική γευστική της εμπειρία εκτός του καταστήματος.

Και φυσικά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, η La Pasteria θα είναι και πάλι έτοιμη να υποδεχθεί τους πελάτες της στα καταστήματά της, ώστε να τους προσφέρει ξανά την ολοκληρωμένη εμπειρία της #lavitapasteria.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Menu Mediterraneo, La Pasteria, 17 Νηστίσιμες, Ιταλία,Menu Mediterraneo, La Pasteria, 17 nistisimes, italia