Mινιόν: Έναρξη την άνοιξη του 2024 για το retail και τα γραφεία - Γιατί θα αργήσουν τα οικιστικά

Mέσα στον Δεκέμβριο θα κλείσουν οι συμφωνίες για τη λιανική.

Για την άνοιξη του 2024 πηγαίνουν τα εγκαίνια του Μινιόν, το οποίο αυτές τις ημέρες διαπραγματεύεται συμφωνίες με δύο retailers προκειμένου μέχρι τον Δεκέμβριο, το πολύ μέχρι το τέλος του χρόνου να έχουν κλείσει αυτές και να ξεκινήσουν οι εργασίες για τη διαμόρφωση των χώρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΒusinessNews.gr, το εξωτερικό κομμάτι του Μινιόν έχει, ήδη, ολοκληρωθεί και απομένει πλέον η διαμόρφωση των εσωτερικών χώρων, οι οποίοι θα παραδοθούν, κατά μία έννοια ημιτελείς, καθώς την τελική τους ευθύνη θα

έχουν οι μισθωτές τους.

Πριν από το τέλος της χρονιάς, αναμένεται να έχουν διαμορφωθεί οι όροι για τις εταιρείες που θα συμμετάσχουν στο retail κομμάτι του κτιρίου σε ισόγειο και υπόγειο. Μέσα στο 2023 αναμένεται να ανακοινωθεί και η συμφωνία με εταιρεία, η οποία θα στεγάσει τα γραφεία της στο κτίριο, ένα όνομα έκπληξη για τους ανθρώπους του κλάδου της, ενώ θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στο οικιστικό κομμάτι του κτιρίου, το οποίο είναι ‘’και μαζί και χωριστά’’ με το υπόλοιπο κτίσμα και δεν θα διατεθεί το 2024, αλλά από το 2026, οπότε και θα είναι εντελώς έτοιμο. Πρόκειται για διαμερίσματα state of the art, τα οποία θα έχουν διάφορετική επιφάνεια και ως εκ τούτου και άλλη τιμή διάθεσης.

Κατά όσα αναφέρουν πηγές κοντά στην εταιρεία που αναπτύσσει το κτίριο, την Dimand, εξακολουθεί το αυξημένο ενδιαφέρον για την απόκτηση, αγορά και όχι μίσθωση των διαμερισμάτων του οικιστικού μέρους, χωρίς να έχουν κλειστεί ακόμα κάποιες συμφωνίες.

Τη μερίδα του λέοντος στο ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί, προς έκπληξη των ιθυνόντων της Dimand έχουν Έλληνες από το εξωτερικό: Τόσο ομογενείς που αναζητούν επενδυτικό προϊόν για να βάλουν χρήματά τους, όσο και πιο νέοι Έλληνες που εργάζονται στο εξωτερικό και που επιθυμούν να επιστρέψουν στην πατρίδα, έχοντας μια κατοικία στο κέντρο της πόλης, με ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει.

Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με πληροφορίες, το κόστος ανά τετραγωνικό για τα διαμερίσματα θα κυμανθεί ανάμεσα στα 5.000-10.000 ευρώ, με αυτή τη μεγάλη απόκλιση να αιτιολογείται ανάλογα με τον όροφο, την κατασκευή κλπ.

Τέλος, η εταιρεία αναμένεται και φέτος, όπως και πέρυσι, να φωταγωγήσει το κτίριο την περίοδο των Χριστουγέννων, με στόχο να δώσει στο κέντρο της Αθήνας μια πρόσθετη πινελιά στη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας.

Keywords
Αναζητήσεις
minion-enarxi-tin-anoixi-tou-2024-gia-to-retail-kai-ta-grafeia---giati-tha-argisoun-ta-oikistika.htm
Τυχαία Θέματα