Nέα εταιρεία holding από το Olympia Group

Ποια είναι η Unity Holding  Group με το μετοχικό κεφάλαιο των 86,16 εκατ. ευρώ

Τα έγγραφα σύστασης της Unity Holding Group που, όπως φαίνεται, συνδέεται με την Olympia Group συμφερόντων Πάνου Γερμανού, αναρτήθηκαν αυτές τις ημέρες στο ΓΕΜΗ.

Η Unity

Holding Group έχει μετοχικό κεφάλαιο ύψους 86,16 εκατ. ευρώ (86.167.000 ευρώ) και σκοπός της είναι οι δραστηριότητες εταιρειών χαρτοφυλακίου (Holding), οι υπηρεσίες αξιοποίησης και διαχείρισης περιουσίας νομικών προσώπων και οι υπηρεσίες συμβουλών διαχείρισης κεφαλαίων (κεφαλαιακής διάρθρωσης, επενδύσεων).

Μοναδικός της μέτοχος είναι η Verdalite Limited, συνδεδεμένη εταιρεία του Ομίλου Οlympia, η οποία διατηρεί πλέον το 90,99% των μετοχών της Entersoft.

Πρόεδρος της Unity Holding Group είναι ο Ιωάννης Παντολέων, ο οποίος κατέχει το ρόλο του οικονομικού διευθυντή (CFO) του Ομίλου Olympia από το 2017.

Μέλη του Δ.Σ. της νεοσύστατης εταιρείας είναι ο Γεώργιος Ξηρουχάκης (γενικός νομικός σύμβουλος και διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου Olympia, καθώς και εκτελεστικό μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου) και ο Γεώργιος Δανέζης (διευθυντής Εταιρικών Οικονομικών στο Olympia Group)

Keywords
Αναζητήσεις
nea-etaireia-holding-apo-to-olympia-group.htm
Τυχαία Θέματα