Nέο σχήμα ξεκινά στην αγορά ένδυσης

Σημαντική σύμπραξη εταιρειών και έμπειρων στελεχών για τον νέο παίχτη της αγοράς

Του Δημήτρη Τσουκαλά

Η νέα εταιρεία Up Trend συστάθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου 2021 και, όπως όλα δείχνουν, φιλοδοξεί να παίξει ρόλο στην αγορά της ένδυσης και υπόδησης. Σκοπός της, σύμφωνα με το καταστατικό της, είναι η εισαγωγή και πώληση (χονδρικώς ή λιανικώς) ανδρικών, γυναικείων, παιδικών ειδών ένδυσης/υπόδησης και συναφών αξεσουάρ, ειδών ταξιδιού,

τσαντών, ειδών δώρου, ψευδοκοσμημάτων, γυαλιών και γυαλιών ηλίου. Επίσης, το εμπόριο προϊόντων από καταστήματα stock, ειδών ιματισμού με αλληλογραφία ή διαδίκτυο και η εμπορική αντιπροσώπευση για είδη ιματισμού, γουνών, υποδημάτων, δερμάτινων ειδών και ειδών ταξιδιού.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 250.000 ευρώ και σε αυτό συμμετέχουν οι εταιρείες Βeyond Lifestyle (Καρέλλης Νικόλαος & Σια) και Παύλος Καλαμαρίδης και Σια, που ελέγχουν από 40% της Up Trend η καθεμιά. Επίσης, με 10% συμμετέχουν στη νέα εταιρεία τόσο η Sport & Fashion Freedom όσο και η Unlimited Sport.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Παύλος Καλαμαρίδης, ενώ αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Νίκος Καρέλλης. Πρόκειται για έμπειρα στελέχη της αγοράς ένδυσης και υπόδησης με μακρά πορεία στην αγορά. Ο Παύλος Καλαμαρίδης έχει αποτελέσει Commercial Director, Activewear, Fashion Business Unit στον Όμιλο FF Group. ο Νίκος Καρέλλης έχει υπάρξει και αυτός στέλεχος του FF Group, αποτελώντας και Commercial-Sales Director Fashion-Casual BU, ενώ τον Μάιο του 2019 εντάχθηκε ως εμπορικός διευθυντής στο δυναμικό της Sport & Fashion Freedom, που συμμετέχει και στην Up Trend.

Η Sport & Fashion Freedom είναι εταιρεία που έχουν δημιουργήσει οι αδερφοί Κωνσταντίνος και Παμίνος Κυρκίνης, οι οποίοι έχουν ιδρύσει και το e-food. Ξεκίνησε με την αντιπροσώπευση του brand Toms στην ελληνική αγορά, για το οποίο πλέον υπάρχουν 2 Flagship Stores, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Επίσης, η εταιρεία «τρέχει» ως franchisee πέντε καταστήματα Calzedonia και ένα σημείο Intimissimi στην Αττική, ενώ διατηρεί συνεργασία με σημαντικά brands όπως τα Converse, Karl Lagerfeld, Ted Baker, G-Star Raw και Franklin & Marshall.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η Unlimited Sport αποτελεί εταιρεία του Fais Group συνδυασμένη, κυρίως, με το brand Under Armour.

Keywords
Τυχαία Θέματα