Opel Corsa: Διατίθεται ανανεωμένο με πολλές και σημαντικές αλλαγές

Διαθέτει έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα καθώς και με νέα μπαταρία που του εξασφαλίζει αυτονομία έως και 405 χιλιόμετρα.

Το πρόγραμμα ανανέωσης του Opel Corsa περιλαμβάνει μια σειρά αλλαγών και παρεμβάσεων σε αρκετούς τομείς. Ειδικότερα, το ανανεωμένο γερμανικό supermini φέρει τη χαρακτηριστική μάσκα Opel Vizor εμπρός, νέο cockpit , πλήθος τεχνολογιών, νέο ηλεκτροκινητήρα απόδοσης

156 ίππων με αυτονομία μέχρι 405 χλμ. και ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης 48V.

Η σχεδίαση του ανανεωμένου Corsa είναι ακόμα πιο μοντέρνα και διαθέτει περισσότερο στυλ, χάρη στο Opel Vizor εμπρός και το έμβλημα Corsa στην πόρτα του χώρου αποσκευών πίσω.

Εφοδιάζεται με τεχνολογίες που κάνουν την οδήγηση πιο άνετη. Το πλήρως ψηφιακό cockpit - βασισμένο στην πλατφόρμα Snapdragon Cockpit της Qualcomm Technologies - περιλαμβάνει ένα νέο διαισθητικό σύστημα infotainment με έγχρωμες οθόνες διάστασης έως και 10''. Τα προσαρμοζόμενα αντιθαμβωτικά φωτιστικά σώματα Intelli-Lux LED Matrix, τα οποία πρώτο το Corsa εισήγαγε στην κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων το 2019, έχουν εξελιχθεί ακόμα περισσότερο καθώς τώρα αποτελούνται από 14 μονάδες LED.

Το ανανεωμένο αμιγώς ηλεκτρικό Corsa Electric διατίθεται πλέον και με έναν πιο ισχυρό ηλεκτροκινητήρα καθώς και με νέα μπαταρία που του εξασφαλίζει αυτονομία έως και 405 χιλιόμετρα (βάσει κύκλου WLTP). Διατίθεται και η αρχική επιλογή των 136 ίππων με βελτιωμένη αυτονομία που φτάνει μέχρι τα 357 χλμ. (WLTP2).

Οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις του Corsa διαθέτουν επιπλέον ψηφιακό κέντρο ενημέρωσης οδηγού, σύστημα Multimedia Radio (συμβατό με ασύρματη σύνδεση σε Apple CarPlay και Android Auto) με έγχρωμη οθόνη αφής, αυτόματο κλιματισμό, ενσωματωμένο φορτιστή 7.4 kW, σύστημα πέδησης με λειτουργία ανάκτησης ενέργειας, αντλία θερμότητας και ζάντες αλουμινίου "Diamond Cut" 16 ιντσών.

Η γκάμα των βενζινοκινητήρων ξεκινά από την μονάδα 1.2 που αποδίδει 75 ίππους, κατανάλωση καυσίμου σύμφωνα με το πρότυπο WLTP2: 5.4-5.3 λίτρα/100χλμ. και εκπομπές CO2 στα 120 γραμ./χλμ. στον συνδυασμένο κύκλο. Επιπρόσθετα, το ανανεωμένο Corsa σύντομα θα είναι το πρώτο μοντέλο της Opel με 48V ήπιο υβριδικό σύστημα κίνησης.

Εφοδιάζεται με τεχνολογίες και συστήματα υποβοήθησης στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως προειδοποίηση εμπρόσθιας σύγκρουσης με έκτακτο φρενάρισμα και προστασία πεζών, υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας και αναγνώριση κόπωσης του οδηγού. Επιπλέον, τα συστήματα υποβοήθησης περιλαμβάνουν πλευρική προστασία, καθώς και μια νέα, υψηλής ανάλυσης πανοραμική κάμερα οπισθοπορείας.

Keywords
Αναζητήσεις
opel-corsa-diatithetai-ananeomeno-me-polles-kai-simantikes-allages.htm
Τυχαία Θέματα