PURE: Oι ελληνικές συσκευές για ασφαλή απολύμανση του αέρα

Με πιστοποιημένα αποτελέσματα κατά του κορoνοϊού

Οι νέες συσκευές “PURE” είναι µία σίγουρη, αποδεδειγµένα αποτελεσµατική λύση, για να αναπνέουµε όλοι µας καθαρό αέρα και να προστατεύουµε την υγεία µας από επικίνδυνους µικροοργανισµούς, µικρόβια και κορωνοϊούς όπως είναι ο SARS-CoV-2. Μπορούν να χρησιµοποιηθούν σε κάθε κλειστό χώρο, αλλά ιδίως όπου κυκλοφορούν ή συγκεντρώνονται πολλά άτοµα. Είναι εύχρηστες, οικονοµικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Σε µια εποχή που όλοι µας κάνουµε ό,τι µπορούµε για να αντιµετωπίσουµε

την πανδηµία, οι ελληνικές συσκευές “PURE” µπορούν να ενισχύσουν αποτελεσµατικά την ασπίδα µας κατά της πανδηµίας COVID-19.

Πώς λειτουργούν: Μια συσκευή “PURE” είναι, ουσιαστικά, ένα σύστηµα συνεχούς απολύµανσης του αέρα εσωτερικών χώρων. Δηλαδή δεν απολυµαίνει απλώς στιγµιαία ένα αντικείµενο ή χώρο, αλλά εξυγιαίνει διαρκώς τον αέρα που αναπνέουµε στο χώρο δράσης της. Εξουδετερώνει έως και το 99,99% των γνωστών αεροµεταφερόµενων ιών.

Tα αποτελέσµατα αυτά επιτυγχάνονται µε την Υπεριώδη Μικροβιοκτόνο Ακτινοβολία (UVGI) φάσµατος UV-C στα 253,7 nm. Η διαδικασία απολύµανσης γίνεται σε 3 διαδοχικά στάδια:

1. ο αέρας αναρροφάται από το πίσω µέρος της συσκευής,

2. οδηγείται στον εσωτερικό θάλαµο όπου τοπικά ακτινοβολείται από ειδικούς OZONE FREE λαµπτήρες UV-C και απολυµαίνεται,

3. και κατόπιν διοχετεύεται καθαρός ξανά στο χώρο, από το εµπρός µέρος της συσκευής. Η διαδικασία αυτή είναι συνεχής, για όσο χρόνο είναι σε λειτουργία η συσκευή “PURE”.

Για επιπλέον προστασία, ανάλογα µε τη χρήση τους, τα περισσότερα µοντέλα “PURE” είναι ενισχυµένα και µε υψηλής πυκνότητας φίλτρο ενεργού άνθρακα το οποίο εξουδετερώνει όλους τους τοξικούς αέριους ρύπους από χηµικά προϊόντα, καπνό τσιγάρου, αιθαλοµίχλη, νέφος, οσµές.

Πιστοποιηµένα αποτελέσµατα, απόλυτη ασφάλεια: Η τεχνολογία της UV-C έχει ήδη ενσωµατωθεί στα πρωτόκολλα Υγιεινής και Ασφαλείας του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας (W.H.O.), των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσηµάτων (C.D.C.) και του Οργανισµού Φαρµάκων και Τροφίµων (F.D.A.) των ΗΠΑ και άλλων διεθνών οργανισµών.

Στη διεθνή επιστηµονική βιβλιογραφία υπάρχουν πολλές µελέτες (π.χ, Boston University, American Journal of Infection Control) που επιβεβαιώνουν πως η συγκεκριµένη ακτινοβολία δρα αποτελεσµατικά κατά των κορωνοϊών όπως οι SARS CoV-1 και MERS-CoV αλλά πλέον και κατά του SARS-CoV-2 ή COVID-19, προσβάλλοντας απευθείας το RNA του µικροοργανισµού.

Η συσκευή “PURE” διαθέτει πιστοποίηση ανεξάρτητου κέντρου ότι λειτουργεί σύµφωνα µε τις προδιαγραφές του Παγκόσµιου Οργανισµού Υγείας και τα διεθνή στάνταρντς ANSI/ASHRAE για την ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους. Συγκεκριµένα, µετά από ειδική µέτρηση ανεξάρτητου εργαστηρίου, κατεγράφη µείωση 70% του µικροβιακού φορτίου του αέρα σε χώρο γραφείων 100 τ.µ., µετά από λειτουργία της συσκευής “PURE” για µόλις 45’.

Επίσης, η εταιρεία είναι πιστοποιηµένη κατά ISO 9001 και ISO 13485, και οι συσκευές για την απόλυτη ασφάλειά τους µε βεβαίωση µη διαρροής ακτινοβολίας από τον αρµόδιο ελληνικό φορέα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης βιοµηχανικών προϊόντων ΕΒΕΤΑΜ.

Πού χρησιµοποιούνται: Μπορούν να χρησιµοποιηθούν και να εξυγιάνουν οποιονδήποτε χώρο συγκέντρωσης κοινού ή αυξηµένων υγειονοµικών απαιτήσεων. Όπως χώρους γραφείων, δηµόσιες υπηρεσίες, ιατρεία, µονάδες φροντίδας ηλικιωµένων, σχολεία, νοσοκοµεία, γυµναστήρια, χώρους εστίασης, κινηµατογράφους, θέατρα κλπ. Επιπλέον, είναι κατάλληλες προς τοποθέτηση και σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (αεροπλάνα, καράβια, πούλµαν, λεωφορεία, τραίνα).

Ανάλογα µε τον χώρο, προσδιορίζεται το κατάλληλο µέγεθος “PURE”, όπως και το αν θα χρησιµοποιηθεί µοντέλο επιδαπέδιο ή οροφής. Τοποθετούνται εύκολα, συντηρούνται εύκολα, λειτουργούν πανεύκολα –κυριολεκτικά µε το πάτηµα ενός κουµπιού. Μπορούν να λειτουργούν επί 10.000 ώρες χωρίς να χρειάζονται αλλαγή λαµπτήρα. Και βέβαια είναι η πιο οικονοµική λύση στην αγορά, αφού είναι ελληνικής κατασκευής.

Μια λύση από την Ελλάδα για την Ελλάδα - και όχι µόνο: Οι συσκευές “PURE” σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα από την Υδροψυκτική Παπαθανασίου Α.Β.Ε.Ε. η οποία από το 1967 δραστηριοποιείται µε επιτυχία στην κατασκευή και διάθεση συσκευών εξοπλισµού κοινοχρήστων χώρων.

Σήµερα, συσκευές “PURE” χρησιµοποιούνται ήδη σε χώρους συγκέντρωσης πληθυσµού, γραφεία µεγάλων επιχειρήσεων, δηµόσιες υπηρεσίες, σχολεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα και γνωστά εστιατόρια. Όχι µόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, αφού εξαγωγές έχουν γίνει ήδη σε Γαλλία, Γερµανία, Μ.Βρετανία, Ισραήλ, Βουλγαρία και αλλού, ενώ το δίκτυο όλο και διευρύνεται.

Σε µια εποχή που η πανδηµία COVID-19 έχει προκαλέσει υγειονοµική κρίση και ανασφάλεια σε όλους µας, η “PURE” προσφέρει µια σηµαντική βοήθεια στην προστασία της υγείας µας από ιούς και λοιµώξεις. Όχι µόνο σήµερα, αλλά και στο µέλλον. Συµβάλλει άµεσα, καθοριστικά και αποτελεσµατικά στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα στους δηµόσιους χώρους. Για να µπορούµε να αναπνέουµε πιο ελεύθερα.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα