Pricefox: Κλείνει τρία χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει

Με αφορμή τα τρία χρόνια παρουσίας στη Ελλάδα, το Pricefox διοργανώνει έναν μεγάλο επετειακό διαγωνισμό σε συνεργασία με την Moto Saltas.

Το Pricefox, η κορυφαία πλατφόρμα σύγκρισης τιμών ασφάλειας και ενέργειας στην Ελλάδα, γιορτάζει τα τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας του στην εξοικονόμηση χρημάτων.

Η εταιρεία,

ιδρύθηκε το 2020 στην Ελλάδα και ανήκει στους ομίλους ANTENNA και Samlino Group, διαθέτει εμπειρία σε 14 χώρες και έχει αφοσιωθεί στην παροχή καινοτόμων υπηρεσιών σύγκρισης τιμών για τις ανάγκες όλων.

Το Pricefox προσφέρει υπηρεσίες σύγκρισης τιμών για ασφάλεια αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών, φορτηγών και αγροτικών οχημάτων. Με μια εύχρηστη πλατφόρμα, οι καταναλωτές μπορούν εύκολα να συγκρίνουν καλύψεις, τιμές, να επιλέξουν και να κλείσουν απευθείας την καλύτερη ασφάλεια για τις ανάγκες τους, κάνοντας τη διαδικασία ασφάλισης γρήγορη, ασφαλή και παρέχοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Με αφορμή τα τρία χρόνια παρουσίας στη Ελλάδα, το Pricefox διοργανώνει έναν μεγάλο επετειακό διαγωνισμό σε συνεργασία με την Moto Saltas. Ο νικητής θα αποκτήσει ένα KYMCO AGILITY S 125i E5 αξίας 2.550€! Για να συμμετάσχετε, απλά επισκεφθείτε το pricefox.gr και συμπληρώστε το email σας. H κλήρωση του διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί στις 31/3/2024.

Το Pricefox δίνει την δυνατότητα επίσης στους επισκέπτες της σελίδας, να συγκρίνουν τιμές παρόχων ρεύματος και φυσικού αερίου, ώστε να επιλέξουν τον οικονομικότερο πάροχο ενέργειας και να εξοικονομήσουν χρήματα.

Ο CEO και συνιδρυτής της Pricefox, κ. Δημήτριος Τσατίρης δήλωσε σχετικά με την επέτειο: «Είμαστε υπερήφανοι για την επιτυχημένη πορεία μας τα τρία αυτά χρόνια. Το όραμα μας είναι να βοηθήσουμε τους καταναλωτές να εξοικονομήσουν χρήμα και χρόνο μέσα από την σύγκριση τιμών, ώστε να ζουν μία καλύτερη ζωή».

Στο Pricefox οι καταναλωτές μπορούν να βρουν, εκτός από υπηρεσίες σύγκρισης, συμβουλές εξοικονόμησης και συγκριτικές έρευνες τιμών.

Keywords
Αναζητήσεις
pricefox-kleinei-tria-chronia-leitourgias-kai-to-giortazei.htm
Τυχαία Θέματα