Prodea Investments: Aξιοποιεί την έκταση ''Αηδονάκια'' στο Μαρούσι- Επένδυση 60 εκατ. ευρώ

Τέλος εποχής για το μυθικό λούνα πάρκ. 

Eπιβεβαιώνεται και από την πλευρά της εταιρείας Δανός, η εξαγορά από την Prodea Investments της έκτασης στην οποία βρίσκονταν επί χρόνια το λούνα πάρκ ''Αηδονάκια'' στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «σε συνέχεια των συμβουλευτικών υπηρεσιών, που προσέφερε για την απόκτηση ακινήτου, στο Μαρούσι, στην PRODEA Investments (Λ. Κηφισίας 77), η ΔΑΝΟΣ, an alliance member of BNP PARIBAS

REAL ESTATE, λειτούργησε εκ νέου ως σύμβουλος στην προώθηση και του όμορου ακινήτου, που στέγαζε το γνωστό Λούνα παρκ “Αηδονάκια”, το οποίο πρόκειται να αγοραστεί επίσης από την PRODEA Investments, καθώς έχει προχωρήσει στην υπογραφή δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αξιοποιώντας το σύνολο των συγκεκριμένων οικοπέδων, η PRODEA Investments θα προσθέσει στο χαρτοφυλάκιό της οικοπεδική έκταση 15.000 τ.μ., στην οποία δρομολογεί την κατασκευή campus γραφείων, που θα ενσωματώνουν τις σύγχρονες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας και θα πιστοποιηθούν κατά το πρότυπο LEED στη βαθμίδα Gold.

Πιο συγκεκριμένα θα ανεγερθεί κτιριακό συγκρότημα γραφείων επιφάνειας περίπου 19.000 τ.μ. με ανωδομή 14.000 τ.μ., ενώ το σύνολο της επένδυσης ανέρχεται στα 60 εκ. €.

Keywords
Τυχαία Θέματα