Sport Vision: Στην Καλαμάτα νέο κατάστημα Buzz - Επόμενη στάση Βόλος

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με τα brands Sportvision, Buzz, ενώ διαθέτει και ένα κατάστημα tike! στο Σύνταγμα.

Συνεχίζει την επέκτασή της στην Ελλάδα η σέρβικη αλυσίδα αθλητικών ειδών Sportvision, η οποία είχε κάνει την εμφάνισή της στη χώρα

μας εν μέσω πανδημίας.

Αυτή τη φορά, ενισχύεται το brand της εταιρείας Buzz, το οποίο άνοιξε στην πόλη της Καλαμάτας στα τέλη του Νοεμβρίου, το 7ο κατάστημα που κάνει εγκαίνια στην Ελλάδα με αυτή την επωνυμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr, το brand Buzz αναμένεται να επεκταθεί περισσότερο μέσα στους επόμενους μήνες, ειδικά στην περιφέρεια.

Επόμενη στάση θα είναι ο Βόλος, όπου και ετοιμάζεται νέο κατάστημα, και αυτό ως Buzz.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα με τα brands Sportvision, Buzz, ενώ διαθέτει και ένα κατάστημα tike! στο Σύνταγμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εκτιμήσεις για το κλείσιμο του τζίρου του ομίλου το 2023 στην Ελλάδα είναι ευνοικές, καθώς αναμένεται σχεδόν τριπλασιασμός του, από 5,5 εκατ. το 2022, πάει στα 15 εκατ. ευρώ το 2023, ενώ για το 2024 αναμένεται, κατά όσα αναφέρονται από την εταιρεία, αυτό το νούμερο να διπλασιαστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα