Unibios Συμμετοχών: Στους σκοπούς και η παραγωγή ηλεκτρικής ή θερμικής ενέργειας

Συνεδρίασε την Παρασκευή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων. 

Συνεδρίασε την Παρασκευή η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Unibios Συμμετοχών. Παρευρέθηκαν μέτοχοι κάτοχοι 7.840.854 μετοχών επί συνόλου 15.627.315 (ποσοστό 50,17%) και κατά συνέπεια υπήρχε η νόμιμη απαρτία.

Σύμδφωνα με τη διοίκηση η συνέλευση αποφάσισε την τροποποίηση του καταστατικού σκοπού της εταιρίας ώστε να απομακρυνθούν δραστηριότητες της παλαιάς Βιοσώλ που έχουν πλέον διακοπεί και να τονισθεί ο νέος σκοπός της Unibios Συμμετοχών που είναι η συμμετοχή

σε εταιρίες και επιχειρήσεις με αντικείμενα δραστηριότητας κυρίως στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης και της πράσινης οικονομίας. Επίσης προσετέθη στους σκοπούς της εταιρίας η παραγωγή ηλεκτρικής ή θερμικής ενέργειας και η συμμετοχή σε εταιρίες που επιδιώκουν αυτούς τους σκοπούς.

Η συνέλευση αποφάσισε επίσης την μετατροπή της εταιρίας σε αορίστου διαρκείας, την παράταση του προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών και την ανανέωση της υφιστάμενης μέχρι πρόσφατα εξουσιοδότησης προς το ΔΣ ώστε να μπορεί να εκδώσει ομολογιακό δάνειο μετατρέψιμο σε μετοχές της εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα