Workable: Ξεπέρασε τα 20 εκατ. ευρώ τζίρο το 2022 - Στόχος η επέκταση μέσω της ανάπτυξης νέου λογισμικού

Απασχολεί πάνω από 170 άτομα σε Ελλάδα και ΗΠΑ

Επτά χρόνια έχουν περάσει από την ίδρυση της εταιρείας start up Workable, η οποία βοηθά τις εταιρείες να βρουν, μέσω κατάλληλου λογισμικού το ιδανικό προσωπικό για τις ανάγκες τους και τα αποτελέσματά της είναι ανοδικά.

Για την εκρίβεια, η Workable έχει δημιουργήσει ένα software που επιτρέπει σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις

σε όλο τον κόσμο να διαχειριστούν τα θέματα που συνδέονται με τις προσλήψεις προσωπικού.να ανθρώπους με τα κατάλληλα προσόντα, να τους συναντήσουν, να κάνουν τεστ, να προγραμματίσουν συνενεντεύξεις, να γράψουν τα σχόλιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Workable ίδρυσαν ο Σπύρος Μαγιάτης και Νίκος Μωραϊτάκης και εκτός από τα γραφεία της στην Κηφισίας, τα τελευταία χρόνια έχει την έδρα της στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Βοστόνη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ΒusinessNews.gr, ο τζίρος του 2022 έκλεισε στα 20,2 εκατ. ευρώ, αυξημένος κατά 38,5% σε σχέση με το 2021, οπότε και ο κύκλος εργασιών είχε αγγίξει τα 14,6 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με την εταιρεία «η εξέλιξη των εργασιών αναμένεται να είναι σταθερά αυξητική κατά τις επόμενες χρήσεις, καθώς η εταιρεία σχεδιάζει να αναπτύξει περαιτέρω το λογισμικό και να επεκτείνει τις πελατειακές της βάσεις, επενδύοντας στην ανάπτυξη του προϊόντος και επαναπροσδιορίζοντας την πολιτική πωλήσεων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Workable, παρότι είναι εταιρεία τεχνολογίας, δεν διαθέτει δικό κέντρο της δεδομένων και η πλειοψηφία των εργαζομένων της έχει επιλέξει, είτε να εργάζεται υβριδικά, είτε να εργάζεται από το σπίτι, κάτι το οποίο δεν την έχει εκθέσει στις πρόσφατες αυξημένες τιμές της ενέργειας. Μάλιστα, στην εργασία εξ αποστάσεως γίνεται ιδιαίτερη μνεία από τη διοίκηση, καθώς και σε αυτήν αποδίδονται τα θετικά αποτελέσματα της εταιρείας.

Πάντως, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα η εταιρεία βρίσκεται σε φάση εντατικής ανάπτυξης του λογισμικού της, επενδύσοντας στη δημιουργία ενός HRIS (Ηuman Resources Information System), το οποίο θα επιτρέπει στους πελάτες της να το χρησιμοποιούν, ακόμα και όταν δεν προσλαμβάνουν.

Υπενθυμίζεται, δε, αυτή τη φάση η εταιρεία απασχολεί πάνω από 176 άτομα σε Ελλάδα και ΗΠΑ, έναν αριθμό ελαφρώς αυξημένο σε σχέση με τα 147 του 2021.

Keywords
Αναζητήσεις
workable-xeperase-ta-20-ekat-evro-tziro-to-2022---stochos-i-epektasi-meso-tis-anaptyxis-neou-logismikou.htm
Τυχαία Θέματα