Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στη Μάνδρα - Βρέθηκε απανθρακωμένος στο όχημά του

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Μαφιόζικη δολοφονία σημειώθηκε το απόγευμα στη Μάνδρα Αττικής, με θύμα τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, o οποίος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Μάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία είχε προηγηθεί δολοφονική επίθεση εναντίον του από αγνώστους που τον πυροβόλησαν και στην συνέχεια έβαλαν φωτιά στο όχημα. Ο Χρήστος Γιαλιάς δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων.

Ειδικότερα, περίπου

στις 6.45 το απόγευμα ενημερώθηκε το κέντρο 'Αμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Αγίας Αικατερίνης, όταν όμως έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο αντίκρισαν ένα αμάξι να είναι παραδομένο στο φλόγες.

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς από δυνάμεις της Πυροσβεστικής εντοπίστηκε μέσα στο όχημα η σορός του άνδρας καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους. Επιπλέον γύρω από το αυτοκίνητο υπήρχαν διάσπαρτοι κάλυκες.

Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι διέφυγαν με μοτοσικλέτα, την οποία οι Αρχές βρήκαν καμένη λίγη ώρα μετά στην περιοχή Πάχη Μεγάρων.

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης.

Το θύμα ήταν ιδιοκτήτης δύο εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην εμπορία κρεάτων. Παράλληλα, υπήρξε ιδιοκτήτης και παράγοντας τριών ποδοσφαιρικών ομάδων και συγκεκριμένα της ΑΟ Τρίκαλα, του Πανελευσινιακού και του Μανδραϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι το 2018 είχε δολοφονηθεί η πρώην γυναίκα του, στα σκαλιά του σπιτιού της στη Μάνδρα.

Keywords
Αναζητήσεις
ektelesan-ton-epicheirimatia-christo-gialia-sti-mandra---vrethike-apanthrakomenos-sto-ochima-tou.htm
Τυχαία Θέματα