Ελληνικό: Την Τετάρτη η παρουσίαση του ουρανοξύστη - Πώς θα την δείτε live

Την Τετάρτη 2 Ιουλίου στις 12.00 το μεσημέρι, η Lamda Development θα πραγματοποιήσει την πρώτη διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού.   

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live stream στην ιστοσελίδα theellinikon.gr.

Το Μητροπολιτικό Πάρκο, μεγαλύτερο των 2.000.000 τ.μ., εκτείνεται από το παραλιακό μέτωπο μέχρι τη Λεωφ. Βουλιαγμένης, ενώνοντας παράλληλα τον Άλιμο με τη Γλυφάδα και την Αργυρούπολη και το Ελληνικό με τη θάλασσα, παρέχοντας στους κάτοικους των όμορων
δήμων εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Θα έχει 600.000 τμ κοινόχρηστων χώρων πρασίνου και ανοικτών χώρων, θα διαθέτει 50 χλμ δίκτυο διαδρόμων για ποδηλάτες και πεζούς, 33.000 δέντρα, νέα παραλία με ελεύθερη πρόσβαση μήκους ενός χιλιομέτρου, ενώ στόχος είναι να συμβάλει στη βελτίωση του μικροκλίματος της περιοχής με φύτευση πλήθους νέων δέντρων. Η επένδυση του Ελληνικού αγγίζει τα € 8 δισ. και αναμένεται να δημιουργήσει 75.000 νέες θέσεις εργασίας κατά τη λειτουργία του, συμβάλλοντας έτσι με την ενίσχυση του ΑΕΠ κατά 2,4% μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης του και προσφέροντας πάνω από € 14 δις στο ελληνικό κράτος μέσω φόρων.
Keywords
Τυχαία Θέματα