Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Στις 5 - 9 Ιουνίου η ILA Berlin 2024

Στην τελευταία διοργάνωση του 2022 η ILA Berlin φιλοξένησε 550 διεθνείς εκθέτες από 80 χώρες, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν 72.500 εμπορικοί επισκέπτες καθώς και 159 επιχειρηματικές αποστολές από 77 χώρες.

Από τις 5 έως τις 9 Ιουνίου ανοίγει τις πύλες της στο Εκθεσιακό Κέντρο του Βερολίνου η Διεθνής Έκθεση Αεροπλοΐας, Αεροναυπηγικής, Αεράμυνας και Διαστήματος, ILA Berlin 2024, που πραγματοποιείται από τον Εκθεσιακό Οργανισμό Βερολίνου και αντιπροσωπεύεται

στην Ελλάδα από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση, η ILA Berlin πρωτοπορεί στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και τη βιωσιμότητα, παρουσιάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων μέσα από τους εκθεσιακούς τομείς της αεροπορίας, του διαστήματος, της άμυνας και ασφάλειας, της προηγμένης αεροπορικής κινητικότητας και του διεθνούς κέντρου προμηθευτών.

Η ILA Berlin αποτελεί μοναδική ευκαιρία για τους εμπορικούς επισκέπτες να συναντήσουν εκθέτες από όλο τον κόσμο, να διευρύνουν το δίκτυο των συνεργατών τους, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και καινοτόμες λύσεις και να γνωρίσουν ερευνητικά έργα γύρω από τον κλάδο της αεροδιαστημικής βιομηχανίας.

Στην τελευταία διοργάνωση του 2022 η ILA Berlin φιλοξένησε 550 διεθνείς εκθέτες από 80 χώρες, ενώ την έκθεση επισκέφθηκαν 72.500 εμπορικοί επισκέπτες καθώς και 159 επιχειρηματικές αποστολές από 77 χώρες.

Η φετινή διοργάνωση αναμένεται να είναι περισσότερο διευρυμένη και πιο ποικιλόμορφη, καθώς κάθε εκθεσιακός τομέας παρουσιάζει υψηλή ζήτηση, δεδομένου ότι στη διοργάνωση εκτιμάται ότι θα συμμετάσχουν περίπου 600 εκθέτες από 30 χώρες.

Η προπώληση των εισιτηρίων για την ILA Berlin 2024 έχει ήδη ξεκινήσει και οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες μπορούν να προμηθευτούν εκπτωτικό κωδικό από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο για την αγορά των καρτών εισόδου, επικοινωνώντας στο τηλ: 210 6419041 ή στο E-mail: [email protected].

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ILA Berlin, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Keywords
Αναζητήσεις
ellinogermaniko-epimelitirio-stis-5---9-iouniou-i-ila-berlin-2024.htm
Τυχαία Θέματα