Εταιρεία επικοινωνίας ζητάει το «Υπερταμείο»

Προσφέρει 55.000 ευρώ ετησίως. 

Μετά την πρόσληψη διευθύντριας επικοινωνίας (Ανθή Τροκούδη), το «Υπερταμείο» δημοσίευσε πρόσκληση για να προσλάβει εταιρεία επικοινωνίας. Σήμερα, συνεργάζεται με την εταιρεία Palladian.

Συγκεκριμένα η πρόσκληση αφορά υποβολή προσφορών για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών επικοινωνίας, σύμβουλο

δημοσίων σχέσεων (εταιρεία ή κοινοπραξία ή ένωση εταιρειών) για το σχεδιασμό και την ολοκληρωμένη υλοποίηση του προγράμματος Δημοσίων και Εταιρικών Σχέσεών της. Ο ανάδοχος αναμένεται να συνδράμει την ΕΕΣΥΠ για τη συνεχή παρακολούθηση και επικαιροποίηση των επικοινωνιακών αναγκών και στόχων της, τη δημιουργία πλάνου ενεργειών σε ετήσια βάση με προτάσεις για συμμετοχή σε εκδηλώσεις, συνέδρια καθώς και συνεντεύξεις/δηλώσεις σε ψηφιακό και έντυπο Τύπο, ζητήματα Media Relations & Public Affairs και την εκπαίδευση των Spokespersons.

Επίσης, θα προσφέρει υποστήριξη στη διοργάνωση συναντήσεων για την ενημέρωση συγκεκριμένου ή και ευρύτερου κοινού και υποστήριξη της συμμετοχής της εταιρείας σε ανάλογες εκδηλώσεις στην Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό, όπως και γενικότερη υποστήριξη
και διαχείριση δημοσίων σχέσεων και δημοσίων υποθέσεων της ΕΕΣΥΠ, ενώ θα υποβάλλει προτάσεις επικοινωνιακής στρατηγικής για τον τομέα της βιωσιμότητας. Ακόμη, στα καθήκοντά του θα περιλαμβάνονται η παρακολούθηση της
εκτέλεσης του παραπάνω πλάνου και ανάληψη διορθωτικών κινήσεων, εφόσον παρατηρηθεί απόκλιση στόχων ή αλλαγή αυτών, η διαχείριση έκτακτων αναγκών επικοινωνίας (crisis και issues management), ο συντονισμός των απαραίτητων μέσων και καναλιών επικοινωνίας και η υποστήριξη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και του Γραφείου Τύπου της ΕΕΣΥΠ για τη διαχείριση των καθημερινών αναγκών. Ο μέγιστος ετήσιος προϋπολογισμός ανέρχεται σε 55.000 ευρώ, και προσφορές υποβάλλονται έως την Πέμπτη 15 Ιουλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα