i – D Fine Jewellery: Ένα σημείο αναφοράς για το εκλεπτυσμένο κόσμημα

Μέσω της διαδικτυακής και φυσικής του παρουσίας, το i – D Fine Jewellery εντάσσει στη πολυδύναμη συλλογή του κομμάτια που αφηγούνται την ιστορία τους ενώ οι σχεδιαστές, με τον δικό του χαρακτήρα ο καθένας, συνδημιουργούν έναν μικρόκοσμο παγκόσμιας κοσμηματοποιίας .

Το i – D Fine Jewellery ξεκινά ένα λαμπερό ταξίδι με τη νέα του ταυτότητα στον χώρο του κοσμήματος με δημιουργίες Ελλήνων και διεθνών σχεδιαστών και την επιμέλεια της εμπνευσμένης, έμπειρης επιχειρηματία, Ειρήνης Ντέρου. Ένας ναός για εκλεπτυσμένα κοσμήματα με «ενοίκους»

τα σημαντικότερα ονόματα της σύγχρονης γενιάς design. Εδώ συνυπάρχουν αρμονικά καταξιωμένα brands διεθνούς εμβέλειας αλλά και ανερχόμενοι σχεδιαστές με βαθιά καινοτόμο στυλ.

Μέσω της διαδικτυακής και φυσικής του παρουσίας, το i – D Fine Jewellery εντάσσει στη πολυδύναμη συλλογή του κομμάτια που αφηγούνται την ιστορία τους ενώ οι σχεδιαστές, με τον δικό του χαρακτήρα ο καθένας, συνδημιουργούν έναν μικρόκοσμο παγκόσμιας κοσμηματοποιίας .

Με 20 Έλληνες & 22 jewel designers από την Δανία & την Ιταλία, τον Λίβανο & τον Καναδά , την Γαλλία, την Αγγλία αλλά και την Βραζιλία, στο i - D Fine Jewellery διασταυρώνονται διαφορετικοί πολιτισμοί & ταλέντα , διαγράφοντας μια μοναδική τροχιά στον σύμπαν του κοσμήματος .

Η άνοιξη υποδέχεται ένα δελεαστικό Spring Edit στην κεντρική σελίδα του online shop και στις elegant βιτρίνες των καταστημάτων, όπου πρωταγωνιστούν οι τάσεις της σεζόν καθώς και styling tips με τα πολύτιμα «έργα» Ελλήνων και designers του εξωτερικού. Η Ειρήνη Ντέρου, ανοίγοντας το νέο κεφάλαιο στη πολυσχιδή εμπορική της δραστηριότητα, τόνισε: «Διαλέγω κοσμήματα που θα φορούσα η ίδια κάθε μέρα , σε κάθε στιγμή της ζωής μου».

Με μία μακρά διαδρομή στο εμπόριο και την έμπειρη ματιά της, μας συστήνει επιδραστικούς κοσμηματοποιούς σε μητροπόλεις της μόδας, πρωτοπόρους designers σε υλικά & σχεδιασμό αλλά και δημιουργούς με αναφορές στις προκλήσεις του σήμερα.

Francesca Villa: Η Ιταλίδα σχεδιάστρια κοσμημάτων δίνει νέα ζωή σε αντικείμενα “trouvés” που ανακαλύπτει σε συρτάρια, παλαιοπωλεία ή ιδιωτικές συλλογές και στα οποία περίτεχνα ενθέτει, ζαφείρια, ρουμπίνια και άλλους πολύτιμους λίθους αναδεικνύοντας την vintage ομορφιά τους.

Charlotte Chesnais: Η διακεκριμένη Γαλλίδα σχεδιάστρια επαναπροσδιορίζει τον μινιμαλισμό στα μέταλλα, με μία συλλογή που θυμίζει μικρά γλυπτά και χαρακτηρίζονται ως “new classics”.

Elie Top: “L’enfant terrible” του Γαλλικού κοσμήματος έκανε το ντεμπούτο του με σχέδια για τον οίκο Saint Laurent ενώ σήμερα θεωρείται ένας από τους πιο πολυσυζητημένους δημιουργούς με έμφαση στη λεπτομέρεια αλλά και ροκ ματιά.

Kinraden: Η Sarah Müllertz με αντισυμβατική προσέγγιση και συμπεριληπτική διάθεση, ίδρυσε το Kinraden, ένα brand εξίσου αγαπητό ανεξαρτήτως φύλου αλλά και ηλικίας. Η αρχιτέκτων από την Δανία σχεδιάζει «με διαβήτη» άψογα, μινιμαλιστικά κοσμήματα διευρύνοντας τα όρια της συμβατικής πολυτέλειας.

Nada Gazhal: Η διεθνώς αναγνωρισμένη σχεδιάστρια από τον Λίβανο, υμνεί την σύγχρονη θηλυκότητα παρουσιάζοντας χειροποίητα κοσμήματα από χρυσό 18 καρατίων με matte εφέ χαράσσοντας ευοίωνα σύμβολα με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους.

Fiordy Studio: Με ιστορία 30 ετών, ανανεώθηκε η εικόνα του εμβληματικού Farilu με την είσοδο της Βραζιλιάνας creative director Fernanda Abrusio, η οποία αξιοποίησε την τεχνογνωσία ενός παλιού εργαστηρίου χρυσοχοΐας, δίνοντας νέα πνοή σε πέτρες και πολύτιμα μέταλλα.

Lito Fine Jewellery: Η δημοφιλής designer αγαπήθηκε για τις λεπτεπίλεπτες γραμμές, την ήρεμη δύναμη στο δέσιμο του χρυσού με τις πέτρες, την αισθησιακή οπτική στο κόσμημα. Με «ανοιχτή ματιά» στις empowered γυναίκες του 21ου αιώνα, ξεδιπλώνει την πολυτάλαντη δεξιοτεχνία της σε ένα νέο δρόμο για το ελληνικό κόσμημα.

Ιωάννα Σουφλιά: Η γεωμετρία, η συμμετρία και η λεπτομέρεια στα σχέδια συναντούν πολύχρωμες πέτρες, με το αποτέλεσμα να καταπλήσσει. Τα αρχέγονα σχήματα μετατρέπονται με καλλιτεχνική μαεστρία σε μινιμαλιστικό – μαξιμαλιστικό κόσμημα γλυπτό.

Alkemeya: Με χρυσό, σμαράγδια, τουρμαλίνα αλλά και αμέθυστο αποτυπώνει η Δάφνη Τσιτσιλιάνη την έμπνευση της από την φύση, την λογοτεχνία, τις πρωταγωνίστριες θρυλικών blockbusters αλλά και τις ρομαντικές φυσιογνωμίες της παγκόσμιας τέχνης.

Αναγνωρίζοντας την μεγαλοπρέπεια του ονόματος Ilias Lalaounis που έφτασε το ελληνικό κόσμημα στα πέρατα της γης, το i – D Fine Jewellery φιλοξενεί στο κατάστημα του Κολωνακίου επιλεγμένα κομμάτια του σήμερα με νέα αλλά και κλασσικά σχέδια μίας εποχής με ιστορία.

Το i – D Fine Jewellery, με μία δυναμική online παρουσία και δύο καταστήματα, ένα στην καρδιά της Αθήνας και ένα στο πολυβραβευμένο Golden Hall, γίνεται ορόσημο της παγκόσμιας αγοράς φίνου κοσμήματος ώστε να απευθύνεται επάξια στο ελληνικό και διεθνές κοινό του.

Keywords
Αναζητήσεις
i--d-fine-jewellery-ena-simeio-anaforas-gia-to-ekleptysmeno-kosmima.htm
Τυχαία Θέματα