Η εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη που επενδύει σε high end data center στην Κρήτη

Αξιοποιώντας το δίκτυο οπτικών ινών που βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Σημαντικές ανακοινώσεις έγιναν πριν από λίγες ώρες από την Lancom, μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη, η οποία αθόρυβα τα τελευταία χρόνια, έχει προχωρήσει σε έργα τεχνολογίας και cloud, καταφέρνοντας να κλείσει το 2023 με τζίρο περί τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του BusinessNews.gr,

η εν λόγω εταιρεία ετοιμάζει μέσα στο 2024 νέο Data Center, μετά από αυτό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα λειτουργήσει αυτή τη φορά στην Κρήτη, στο Ηράκλειο.

Η Lancom, εξάλλου, επέλεξε τον συγκεκριμένο προορισμό για το επόμενο επιχειρηματικό της βήμα, καθώς έχει, ήδη, έτοιμο πελατολόγιο με πάνω από 1500 πελάτες σε όλο το νησί και κυρίως στο Ηράκλειο, από χώρους όπως ο τραπεζικός, ο βιομηχανικός και ο ξενοδοχειακός, προσμένοντας, εξάλλου, και σε ακόμα περισσότερες συνεργασίες.

Υπενθυμίζεται ότι διάφορες εταιρείες τους τελευταίούς μήνες έχουν επενδύσει σε γραφεία στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη Free Now και τη SoftOne, ενώ το προσεχές χρονικό διάστημα χώροι και ξενοδοχεία θα φιλοξενήσουν εκδηλώσεις με προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα