Η ΜΑΚΒΕΛ – Eurimac θα δώσει το παρόν στην Food Expo 2024

Στο περίπτερο της D12 - E11 θα παρουσιάσει το νέο προϊόν «Σπαγγέτι – Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη» https://makvel.gr/xamiloy-glykaimikoy-deikth/.

Για άλλη μια χρονιά η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ζυμαρικών στην Ελλάδα συμμετέχει στη σπουδαιότερη έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης που θα διεξαχθεί από 9 έως 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan

Expo. Στο περίπτερο της D12 - E11 θα παρουσιάσει το νέο προϊόν «Σπαγγέτι – Χαμηλού Γλυκαιμικού Δείκτη» https://makvel.gr/xamiloy-glykaimikoy-deikth/.

Το προϊόν αυτό χαρακτηρίζεται ως χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη καθώς διαθέτει δείκτη 37 πολύ χαμηλότερο από τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης που κυκλοφορούν στην αγορά. Είναι πιστοποιημένο από το ερευνητικό κέντρο Oxford Brooks U.K τον μόνο διαπιστευμένο φορέα στην Ευρώπη για την μέτρηση του Γλυκαιμικού Δείκτη. Το περίπτερο της ΜΑΚΒΕΛ – Eurimac θα αποτελέσει για τις ημέρες της έκθεσης σημείο αναφοράς για συναντήσεις των στελεχών της με υφιστάμενους αλλά και νέους αγοραστές και συνεργάτες από την εγχώρια και την διεθνή αγορά δημιουργώντας συνθήκες αμοιβαίως επωφελών συνεργασιών.

Keywords
Αναζητήσεις
i-makvel--eurimac-tha-dosei-to-paron-stin-food-expo-2024.htm
Τυχαία Θέματα