Με νέο Δ.Σ. η Diageo Hellas

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο διαθέτει η Diageo Hellas μετά τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, που πραγματοποιήθηκε την 1η Φεβρουαρίου.

Πρόεδρος της εταιρείας είναι πλέον ο David Smith, o οποίος διατηρεί το ρόλο του διευθύνοντος σύμβουλου της Diageo Νότιας Ευρώπης στο δίκτυο της πολυεθνικής. Η Διοικητική Περιφέρεια της Diageo Νότιας Ευρώπης περιλαμβάνει τις αγορές της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, της Γαλλίας,

της Ιταλίας και της Ελλάδας και αντιπροσωπεύει τη δεύτερη μεγαλύτερη περιφέρεια της Diageo στην Ευρώπη.

Ο David Smith τέθηκε επικεφαλής της το καλοκαίρι του 2020, όταν και μετακινήθηκε από την Aυστραλία, όπου ασκούσε καθήκοντα Managing Director για την τοπική αγορά. Το νέο Δ.Σ. της Diageo Hellas συμπληρώνουν ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Γεώργιος Ψωμιάδης, ως αντιπρόεδρος, και ο Σωτήρης Γεροδημήτρης (μέλος), ο οποίος διατηρεί το ρόλο του Head Of Financial Control στην Diageo Νότιας Ευρώπης.

Η Diageo είναι παγκόσμιος ηγέτης στα αλκοολούχα ποτά και τα προϊόντα της πωλούνται σε περισσότερες από 180 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο μαρκών της περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, το Johnnie Walker, το Crown Royal, το J&B, τα ουίσκι Buchanan's και Windsor, τη Smirnoff, τις βότκες Cîroc και Ketel One, το Captain Morgan, το Baileys, τη Don Julio, το Tanqueray κ.ά.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα