Με τη θετική εισήγηση της Π. Αττικής η μελέτη πολεοδόμησης των περιοχών του Δήμου Χαλανδρίου

Η πολεοδομική μελέτη της περιοχής «Πεύκο-πολίτη - Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας» του Δήμου Χαλανδρίου στάλθηκε στο αρμόδιο χωρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με θετική γνωμοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.  

Η πολεοδομική μελέτη της περιοχής «Πεύκο-πολίτη - Ζώνη Δουκίσσης Πλακεντίας» του Δήμου Χαλανδρίου στάλθηκε στο αρμόδιο χωρικό Συμβούλιο Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με θετική γνωμοδότηση

της Περιφέρειας Αττικής.

Η Διεύθυνση Χωρικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Αττικής εισηγήθηκε την έγκριση του σχεδίου και τον καθορισμό σε όλη την έκταση της μελέτης οικοδομήσιμων χώρων, οδών, πεζοδρόμων, χώρων πρασίνου, κοινοχρήστων χώρων πλατείας, χώρων παιδικής χαράς, χώρων στάθμευσης, χώρων Εεκπαίδευσης και άθλησης.

Με αφορμή την επίλυση αυτού του χρόνιου πολεοδομικού προβλήματος ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης επισήμανε: «Ως πρώην δήμαρχος, γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η αντιμετώπιση πολεοδομικών ζητημάτων. Από τη θέση του περιφερειάρχη έχω ζητήσει η επίλυσή τους να είναι στις προτεραιότητες των υπηρεσιών μας. Παρά τις χρονοβόρες διαδικασίες και τις σημαντικές ελλείψεις προσωπικού οι υπηρεσίες μας καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες και συμβάλλουν στην υλοποίηση σχετικών ζητημάτων, τα οποία για πολλές δεκαετίες κράτησαν δέσμιους χιλιάδες ιδιοκτήτες που δεν μπορούν να αξιοποιήσουν τις περιουσίες τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα