Νέα tweets του Έλον Μασκ δίνουν ώθηση στην τιμή του Dogecoin

Σε σταθερά επίπεδα κινούνται οι τιμές του bitcoin και άλλων κρυπτονομισμάτων αυτή την εβδομάδα, μετά από την ανοδική πορεία που σημείωσαν στα τέλη του Ιουνίου

Όμως, το dogecoin φαίνεται να διαχωρίζει τη πορεία του καταγράφοντας άλμα, μετά από δύο νέα tweets του πιο φανατικού του θαυμαστή, τον δισεκατομμυριούχου Έλον Μασκ. Η τιμή του doge σημειώνει άνοδο 4%

μετά το Post.

«Release the doge» έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ συνοδεύοντας το μήνυμα με ένα meme από την ταινία «Godfather», μία πλάγια αναφορά στον τίτλο του «Dogefather» που έχει απονείμει στον εαυτό του ο ιδρυτής της Tesla.

Ενώ αμέσως μετά την άνοδο της τιμής έκανε και ακόμα ένα tweet που παραπέμπει στο παιδικό τραγούδι baby shark, το βίντεο του οποίου έχει κατραγράψει ρεκόρ προβολών στο YouTube με 8,882 δισεκαρομμύρια προβολές:

Νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ο Έλον Μασκ είχε δηλώσει πως είναι «σημαντικό να υποστηρίξουμε» την πρόταση αναβάθμισης του dogecoin, ώστς να μειωθούν τα κόστη συναλλαγών με doge. Κάτι για το οποίο ο Μασκ είχε αναφέρει πως πρέπει να γίνει για να γίνει το δημοφιλές κρυπτονόμισμα «το νόμισμα της Γης».

Keywords
Τυχαία Θέματα