Παρουσίαση βιβλίου από το Πολεμικο Μουσείο και τον εκδοτικό οίκο «ΒΕΡΓΙΝΑ»

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Προσωπικό Αρχείο Αρχηγού ΕΔΕΣ, Στρατηγού, Ναπολέοντος Ζέρβα (περιόδου 1942-1944)».

Το Πολεμικό Μουσείο και ο εκδοτικός οίκος «ΒΕΡΓΙΝΑ» προσκαλεί τον κόσμο στην παρουσίαση της έκδοση με τίτλο «Προσωπικό Αρχείο Αρχηγού ΕΔΕΣ, Στρατηγού, Ναπολέοντος Ζέρβα (περιόδου 1942-1944)».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί

τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο «Ιωάννης Καποδίστριας» του Πολεμικού Μουσείου (Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη 2).

Την παρουσίαση του βιβλίου θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Λάμπρος Καλλαρύτης και θα προλογίσουν ο Στρατηγός, Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ και Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών, Δημήτριος Σκαρβέλης καθώς και ο τέως Υφυπουργός και βουλευτής, Αναστάσιος Λιάσκος.

Ομιλητές θα είναι ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής και Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Άγγελος Συρίγος καθώς και ο Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Νίκος Μαραντζίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα