Στον κλάδο των Logistics οι Μαρινόπουλοι

Ποια είναι η Seneca Logistics που έχει στα σκαριά επένδυση 8 εκατ. ευρώ στην Κηφισιά

«Ίδρυση Κέντρου Εφοδιαστικής Αλυσίδας (Logistics – 3PL) με Εφαρμογή Αυτοματοποιημένων Συστημάτων Αποθήκευσης & Συλλογής Παραγγελιών» σχεδιάζει στην περιοχή Καλυφτάκη στην Κηφισιά η εταιρεία Seneka Logistics. Πρόκειται για επένδυση ύψους 8 εκατ. ευρώ, η υπαγωγή της οποίας

στις διατάξεις του νόμου 4399/2016 εγκρίθηκε με απόφαση του Προϊσταμένου της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων στις 31/12/2021.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η μετοχική σύνθεση της Seneca Logistics, που συστάθηκε στα τέλη του Ιουνίου του 2021 με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ύψους 60.000 ευρώ. Συγκριμένα μέτοχοι είναι ο Πάνος Μαρινόπουλος του Ιωάννη ( 25%), ο Πάνος Μαρινόπουλος του Κωνσταντίνου (24,17%, η Ελένη Μαρινοπούλου ( 20,67%), η Δημόκλεια-Αγγελική Μουτάφη (10,60%), ο Δημήτριος Κάτσαρης ( 5,60%), ο Ιωάννης Μαρινόπουλος (5,43%), ο Κωνσταντίνος Μαρινόπουλος (4,86%) και ο Ανδρέας Καπασούρης (3,67%).

Ο Πάνος Μαρινόπουλος του Κωνσταντίνου είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, η Ελένη Μαρινοπούλου είναι Αντιπρόεδρος ενώ μέλος του ΔΣ είναι ο Θεοδόσιος Γκάτσιος.

Σκοπός της εταιρείας είναι κατά κύριο λόγο η παροχή υπηρεσιών εφοδιαστικής (logistics) προς τρίτους και η εκμίσθωση αποθηκευτικών χώρων σε τρίτους για αποθήκευση, φύλαξη προϊόντων κυριότητας τρίτων. Επίσης θα πρέπει να σημειωθεί πως υπάρχουν ειδικές αναφορές στον χώρο των φαρμάκων και πιο συγκεκριμένα στην «ίδρυση και λειτουργία αποθηκών φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, η ανέγερση ή μίσθωση αποθηκευτικών χώρων για τα τέτοια προϊόντα και η διαχείριση φαρμακευτικών και
παραφαρμακευτικών προϊόντων τρίτων» καθώς και στην «σύμφωνα με την ισχύουσα εκάστοτε φαρμακευτική νομοθεσία εισαγωγή, εξαγωγή, αγορά, χονδρική πώληση, αποθήκευση, διανομή, προώθηση και εν γένει η εμπορία παντός είδους φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων (ανθρώπινων και κτηνιατρικών) και γενικώς όλων των επιτρεπόμενων προϊόντων αρμοδιότητας του ΕΟΦ και των ειδών που επιτρέπονται από τις διατάξεις νόμων ή αποφάσεων να διατίθενται σε φαρμακεία, καθώς επίσης παντός είδους παραφαρμακευτικών προϊόντων, προϊόντων ειδικής διατροφής, διαιτητικών προϊόντων, τροφών βρεφικήςηλικίας και γάλακτος, ειδών υγιεινής βρεφών, εγκύων και λεχώνων, συμπληρωμάτων διατροφής, ιατρικών βοηθημάτων, ιατρικών οργάνων, ιατρικών εργαλείων, ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καλλυντικών ειδών, αρωμάτων, αιθέριων ελαίων, ορθοπεδικών ειδών, που η διάθεση τους επιτρέπεται από τα φαρμακεία και/ή τις φαρμακαποθήκες και/ή από τα σημεία λιανικής πώλησης και/ή από τρίτους» όπως επίσης και «προϊόντων εγχώριων ή αλλοδαπών φαρμακευτικών εταιριών ή συνεταιρισμών προς τρίτους».

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα