Συνελήφθη 18χρονος για τον τραυματισμού του αστυνομικού στου Ρέντη - Τι είπε στην ομολογία του

Σύμφωνα με πληροφορίες,  έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του.

Στη σύλληψη του δράστη του βαρύτατου τραυματισμού του αστυνομικού με ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια της Πέμπτης στου Ρέντη, προχώρησα από αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης της Βίας σε Αθλητικους Χώρους

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 18χρονο οργανωμένο οπαδό που έχει ήδη ομολογήσει την πράξη του και ήταν ανάμεσα στους 424 προσαχθέντες της αστυνομίας με τα επεισόδια στο Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη".

Όπως ομολόγησε ο 18χρονος,

σύμφωνα με πηγές της ΕΛΑΣ, υπήρχε πληροφορία ότι θα έκαναν επίθεση προς αστυνομικούς που βρίσκονταν στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη. Κάποια στιγμή, φέρεται να είπε ο νεαρός, οι επικεφαλής της ομάδας των χούλιγκανς τους είπαν να βγουν έξω από το γήπεδο. Τότε, όπως είπε, βγήκαμε έξω και κάποιοι μας έδωσαν διάφορα αντικείμενα που πέταξαμε αργότερα στους αστυνομικούς.

Στον 18χρονο έδωσαν τη ναυτική φωτοβολίδα και του έδειξαν πώς να την ενεργοποιήσει. Ο νεαρός δράστης περιέγραψε πως όταν ενεργοποίησε τη ναυτική φωτοβολίδα, την είδε να χτυπάει στο έδαφος και μετά τον αστυνομικό να γονατίζει.

Keywords
Αναζητήσεις
synelifthi-18chronos-gia-ton-travmatismou-tou-astynomikou-stou-renti---ti-eipe-stin-omologia-tou.htm
Τυχαία Θέματα