ΣΥΡΙΖΑ: Αναζητείται αντίπαλος του Κασσελάκη, τι θα κάνει η Γεροβασίλη

Όπως όλα δείχνουν η συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται για άλλη μια φορά.

Ζητούμενο είναι πλέον στον ΣΥΡΙΖΑ ποιος ή ποιοι θα αποφασίσουν να διεκδικήσουν την ηγεσία του κόμματος απέναντι στον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τις αιφνιδιαστικές εκλογές για την ηγεσία και τα πολιτικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ,

που προέκυψαν από την παρέμβαση Τσίπρα και την προαναγγελία Κασσελάκη και ονοπωλούν το ενδιαφέρον στο 4ο συνέδριο του κόμματος, που συνεχίζεται σήμερα

Ζητούμενο επίσης, είναι η ημερομηνία που θα στηθούν οι τετραπλές κάλπες, για τον πρόεδρο, τις οργανώσεις μελών, τις Νομαρχιακές Επιτροπές και την Κεντρική Επιτροπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Όλγα Γεροβασίλη, εμφανίζεται έτοιμη να διεκδικήσει την προεδρία από τον Στέφανο Κασσελάκη, λίγους μόλις μήνες μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αναμένεται να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της το Σάββατο.

Όλα δείχνουν ότι η εσωτερική αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ συσπειρώνεται με την Ολγα Γεροβασίλη, η οποία βγαίνει μπροστά. Ήδη, ο Διονύσης Τεμπονέρας δήλωσε ότι δεν θα δηλώσει υποψηφιότητα, ενώ και ο Σωκράτης Φάμελλος, το όνομα του οποίου ακούστηκε ως πιθανού υποψηφίου, δεν φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε ανακοίνωση.

O Διονύσης Τεμπονέρας είχε συνάντηση με την Όλγα Γεροβασίλη και σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια είχε επικοινωνία και με τον πρώην πρόεδρο και πρωθυπουργό, τον Αλέξη Τσίπρα και ενδεχομένως αυτό που συζητιέται ιδιαίτερα είναι να υπάρξει ένας αντίπαλος απέναντι στον Στέφανο Κασελάκη, ώστε να μην υπάρχει κατακερματισμός.

Όπως όλα δείχνουν η συνοχή του ΣΥΡΙΖΑ δοκιμάζεται για άλλη μια φορά.

Keywords
Αναζητήσεις
syriza-anaziteitai-antipalos-tou-kasselaki-ti-tha-kanei-i-gerovasili.htm
Τυχαία Θέματα