Τι ετοιμάζει το fund;

Νέα εταιρεία από το Diorama II με μετοχικό κεφάλαιο 16 εκατ. ευρω.

Στη σύσταση της εταιρείας InspectPro Holding προχώρησε το Diorama Investments II Raif SCA (Diorama II), που διαχειρίζεται η "Deca Investments Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων".

Η εταιρεία,

βασικός μέτοχος της οποίας είναι το fund, θα δραστηριότητες εταιρειών χαρτοφυλακίου, και το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της InspectPro Holding απαρτίζεται από τους Νικόλαο Κούλη (Προέδρος), Ιωάννη Καλαντζή, (Διευθύνων Σύμβουλος) και Νικόλαο Αλιπραντή, (Μέλος ΔΣ)

Σημειώνεται ότι τo Diorama Investments II RAIF S.C.A. δημιουργήθηκε στο Λουξεμβούργο τον Απρίλιο του 2022, με σκοπό την αγορά πλειοψηφικών ή μεγάλων μειοψηφικών πακέτων μετοχών ελληνικών εταιριών μεσαίου μεγέθους. Οι επενδυτές είναι Διεθνή Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα, Κρατικά Επενδυτικά Ταμεία, Ελληνικοί και Διεθνεί Θεσμικοί Επενδυτές και διακεκριμένοι Έλληνες επιχειρηματίες.

Η διοίκησή του ασκείται από την Deca Investments ΑΕΔΟΕΕ, η οποία αδειοδοτήθηκε και ελέγχεται από την Ελληνική Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Keywords
Αναζητήσεις
ti-etoimazei-to-fund.htm
Τυχαία Θέματα