Απαιτεί εκπαίδευση το ελαιόλαδο στην εστίαση

«Εργάζομαι 24 χρόνια ως σεφ και μόλις πέρυσι κατάλαβα τι σημαίνει το ποιοτικό ελαιόλαδο αφού ολοκλήρωσα το εκτενές σεμινάριο που διοργάνωσε η Ελευθερία Γερμανάκη και το Εργαστήριο ΑΣ Ρεθύμνου. Πλέον με τις γνώσεις που αποκόμισα μπορώ πολύ εύκολα να καταλάβω ένα ποιοτικό έξτρα παρθένο» σημειώνει ο Γιάννης Τσιβουράκης, ο οποίος σήμερα επιβλέπει μια ομάδα 100 ατόμων και τις κουζίνες εννέα εστιατορίων δύο ξενοδοχείων της Κρήτης.
Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα